2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 80 پست
ممنون از شما. یعنی میگی ارغوان قشنگه ؟ وقتی انتخاب کردم حس خوبی داشتم مخصوصا با شعر هوشنگ ابتهاج ‌. ...

اولا ک باردار هستی الکی حرص هیچیو نخور مهم شوهرته ک پشتته و هواسش بهت هست 

مهم خودتو شوهرتی ی مدت دیگه خودتی و شوهرتو بچه هاتون خانواده شوهرهم سر خونه زندگیشونن

ارغوان رو اگه پسند کردین پس عالیه چیزی ک عقل و منطقت میگه قشنگه اونو انتخاب کن 

تو مادری تو اگه اعتماد بنفس نداشته باشی چجوری ب بچه هات میخای یاد بدی ک جیگر دار بشن؟؟؟

اونام خجالتی و ضعیف میشن خب

هنوزم فرصت داری باز خاستی فکر کن

دیگه اسمی و پیششون نگو وقتی ک شناسنامه گرفتین بگین اسمش چی هست و تلفظ درست و تمام 

من اولین بچمم هستا ولی اسمشو پدرشوهرم انتخاب کرده با اینکه خودم خیلی اسمارو دوسداشتم بزارم ولی رو احترام گفتم شوهرت دلخوش باشه ک پدرش اسم بچشو انتخاب کرده و خودمم خوشم امده اسم گلپسرمم(عرشیا)هستش یهو میگن عرشیا ینی چی میگم یعنی آسمانی .خدایی.اسم یکی از پادشاهان دیگه یکیم ک مسخره کنه شخصیت نداشتشو نشون میده دیگه

زیاد ب حرفای دیگران اهمیت نده همیشه حرف هست

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔

به بقیه چه چی میزاری؟

شما هر اسمی بزاری یه نفر بلاخره هست مسخره کنه

به نظرم جای اینکه نگران باشی اسم بچه ت رو مسخره کنن؛ در عوض اون رو طوری بار بیار که رفتار زشت دیگران واسش مهم نباشه و اعتماد به نفسش با هر حرفی پایین نیاد

💃💃💃💃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگا میدونم سخته ولی حرف دیگران بریز دور  بچه شماس  همون اسمی که از ته دل دوس داری بزار چ ...

ممنون عزیزم 🌹 ولی واقعا حرف دیگران آدمو ناراحت میکنه چون من خودم اصلا از این اخلاق ها که نظر بدم و اینا ندارم وقتی بقیه اینجورن ناراحت می شم

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚
اولا ک باردار هستی الکی حرص هیچیو نخور مهم شوهرته ک پشتته و هواسش بهت هست  مهم خودتو شوهرتی ی ...

بله کاملا درست میگید ‌. شایدم من زیادی حساس شدم ‌. 

به بقیه چه چی میزاری؟ شما هر اسمی بزاری یه نفر بلاخره هست مسخره کنه به نظرم جای اینکه نگران باشی ا ...

میدونم ولی میگم نکنه بعدا بچم هم همینو بگه

ممنون عزیزم 🌹 ولی واقعا حرف دیگران آدمو ناراحت میکنه چون من خودم اصلا از این اخلاق ها که نظر بدم و ...

اره میدونم منم خیلی وقتا دلم از حرف دیگران میشکنه

خواهش میکنم🍃🤍

عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰  ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤
میدونم ولی میگم نکنه بعدا بچم هم همینو بگه

خب اگه با اعتماد به نفس بزرگش کنی این حرفو نمیزنه‌.

بعد هم این رو در نظر که فرزندت حتی اگه کسی مسخرش نکنه ممکنه اسمشو دوست نداشته باشه حتی اگه زیباترین اسم باشه. یعنی حق اینو داره.

مثل من، تا حالا کسی اسمم رو مسخره نکرده اما خودم خوشم نمیاد کلا از اسمم با اینکه اسم قشنگیم هست

💃💃💃💃
خب اگه با اعتماد به نفس بزرگش کنی این حرفو نمیزنه‌. بعد هم این رو در نظر که فرزندت حتی اگه کسی مسخر ...

بله انشالا با اعتماد به نفس باشه مثه من زودرنج نشه