2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 80 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزيزم با احترام ارغوان براي بچه اي كه سال ١٤٠٠ به دنيا مياد خيلي قديميه  بازم بچه خودته هر اسم ...

ممنون نیکی بهتره اما اسمای جدید را نمی‌پسندم

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚

من عاشق اسم ارغوان هستم

دلوان هم به باران میاد

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

اولا قدم نو رسیده مبارکه عزیزم ب خوبی زایمان کنی انشالله نی نی سالم و صالحی داشته باشی❤🌹 اونکه شخصیت خودشو نشون داده  اسم رو مسخره کرده با طرز حرف زدنش نگاه ب سن و سال خودش نکرده 

بعد از اونم  ادم ی اسمی رو بچه میزاره ک فردا روز از داشتن اون اسم  بچه سرافکنده نباشه  قشنگ با معنی باشه اسمش

از نظر من ارغوان عالیه 

شوهر منم برای اسم دختر ارغوان و زهرا خیلی دوسداره منم خوشم میاد 

ببین خودت بلدشو چجوری با سیاست دهن اینو اونو ببندی  

هرکی مسخره کرد بگو سواد شمام در همین حده دیگه انظاری نمیشه داشت 

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
مادر همسرم تو  ذوقم زد

خوب پیرزنه براش سخته ناراحت نشو، هر اسمی دوست داری بذار رو بچت که فردا پشیمون نشی که چرا فلان اسم رو نذاشتم

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
اولا قدم نو رسیده مبارکه عزیزم ب خوبی زایمان کنی انشالله نی نی سالم و صالحی داشته باشی❤🌹 اونکه شخصی ...

ممنون از شما. یعنی میگی ارغوان قشنگه ؟ وقتی انتخاب کردم حس خوبی داشتم مخصوصا با شعر هوشنگ ابتهاج ‌. همسرم هم گفت خوبه . خانوادش مذهبی ان و فاطمه زهرا میذارن و این اسمها را نمی‌پسندند ولی همسرم گفت هرچی تو دوست داری مثل باران . 

ولی وقتی اینطوری میگن تو دلم خالی میشه و میترسم نکنه بچم هم راضی نباشه یا مسخرش کنن. بخدا دیشب تا حالا خیلی ناراحتم‌ دارم از فکر اسم بخدا گیج میشم‌😔

خوب پیرزنه براش سخته ناراحت نشو، هر اسمی دوست داری بذار رو بچت که فردا پشیمون نشی که چرا فلان اسم رو ...

خب میترسم به بچم اینطوری بگه مسخره شه

پرنیان فکر میکنم معنی خاصی ندارن 

چرا 

يعني لطيف مثل ابريشم 

اسم دختر دوستمه خدا بهش بعد از ١٥ سال يه دختر داد مثل معجزه بود، اسمشو گذاشت پرنيان 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن