سلام دوستان. دخترم دوهفته دیگه دنیا میاد . ولی من هنوز اسم انتخاب نکردم . دختر اولم باران هست ،چون همیشه عاشق باران بودم سریع انتخاب کردم ، اما سر این یکی هیچی به دلم نیست .😔😔😔 ارغوان انتخاب کردم که خانواده همسرم استقبال نکردن و گفتن خوب نیس . مادر همسرم سنش بالاس اصلا نتونست تلفظ کنه و گفت عقرب ، چیه دیگه گذاشتید. خیلی غصه دارم . میترسم بچم دنیا بیاد اسم نداشته باشد یا با ارغوان مسخرش کنن
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
عزيزم با احترام ارغوان براي بچه اي كه سال ١٤٠٠ به دنيا مياد خيلي قديميه
بازم بچه خودته هر اسمي دوست داري بذار ولي بنظرم نيكي نيوشا دلوين آيلين شايلين آهو دلسا النا الينا لنا روشا ملودي قشنگن
دنبال ست كردنه اسما نباش بنظرم ان شاءالله صحيح و سلامت دنيا بياد
جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم
مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند