2777
2789

دخترم دیشب خودشو خیلی میخاروند بی قرار شده بود برقو روشن کردم اینو دیدم 

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن ساس خیلی ریزه

یهنی باید دقت کنی تا ببینی اخه شکلشو تو نت زدم همین بود😰

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
وااای خدانکنه ساس باشه خونه ی مادرم یه مسافر راه دور اورده بود باخودش کل خونه ظرف یک ماه پرشد وحشتنا ...

منم از همین میترسم شما شکلشو ندیدید چه شکلی بود؟

چرا دیدم پشتش سفته قرمز خونی رنگه پاهاشم سیخ سیخ 

ببخشید مثل این عکسی که کذاشتم نیست

ببین ساس,که نیش میزنه چندجارو پشت سرهم نیش میزنه وخیلی جاش میخاره وتوتاریکی میان بیرون طی روز همش توسوراخا قایم میشه عزیزم,لای لبه های تخت یا لای درزای چسن پرده هاتونگاه کن,معمولااونجاها قایم میشن

چرا دیدم پشتش سفته قرمز خونی رنگه پاهاشم سیخ سیخ 

داخل دستمال کاغذا بترکونش اگه خون داشت ساسه.خونه ماهم داره دهنمون صاف شده‌.اتفاقن از تشک شروع شد...تشک بلند کردیم دیدیم زیرش چه خبرهههههههه

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️