2777
2789
ببین عکسوهرچی دقت کردم فقط یه سیاهی دیده میشه ولی شکلش شبیه شه چون مثه یه قطره اشک یا ۵میمونه ولهش ک ...

اتفاقا با دستما له کردم خونی نشد

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ساس,که نیش میزنه چندجارو پشت سرهم نیش میزنه وخیلی جاش میخاره وتوتاریکی میان بیرون طی روز همش تو ...

با چشم روزا هم دیده میشن نگاه کنم؟؟؟

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
داخل دستمال کاغذا بترکونش اگه خون داشت ساسه.خونه ماهم داره دهنمون صاف شده‌.اتفاقن از تشک شروع شد...ت ...

قشنگ دیده شدند؟تو روز هم میشه دیدشون؟؟؟

ببین ما بردیم یه سم فروشی نشون دادیم,گف اره ساسه کل خونه پرشده بود اینقد وحشتناک گفت ازش. گفت یه جورش هست زمستون چندماه خابن تولای سوراخای درز ودیوار بعدچندماه بیدارمیشن یامیگفت میمیرن ودوباره زنده میشن همینجوری ام بود یه جورقرص داد گذاشتیم چندمرحله,تا بالاخزه ازبین رفت 

قشنگ دیده شدند؟تو روز هم میشه دیدشون؟؟؟

اره اصلا زیر تشک افتضاح بود همه‌چیو ریختیم تو حیاط

تشک لکه های خون....کثیف...من اصلا نمیدونستم ساس چیه.گه گداری میدیدم میگفم سوسکه...اواخر زیاد شدن...تشک برگردوندم...چشمت روز بد نبینه

هنوزم تموم نشدن..دمدمای صبح پیدا میشه یکی دوتا...اصلا معلوم نیس کجا قایم میشن‌‌..هرچی بخازشو میگیرم..‌درزارو کیپ میکنم با بتونه...باز پیداشون میشه

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️