2777
2789
عنوان

کیا مثل منن ؟!😕😕😕😕

285 بازدید | 32 پست

من خواهر ندارم که باهاش درد و دل کنم 😣☹️

فقط داداش دارم 

خیلی وقتا دلم میگیره 

خییلی احساس تنهایی میکنم خیلی زیاد 

کیا اینجورین

خیلی حس بدیه حس تنهایی 😫😩 

وقتی احساس تنهایی و بی کسی دارید چیکار میکنید !؟  

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میفهممت من خپاهر دارم حس بدیه نداشنتش

امشبم اومدم پیشش کنار هم خوابیدیم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

منم مثل توام 

کلا همیشه تو خودم میریزم عادت کردم

الانم ک ازدواج کردم باز همه چیزو ب شوهر نمیشه گفت

بازم تو خودم میریزم 

عاشق اینم ک همه دوستم داشته باشن سعی میکنم زخم زبون نزنم غیبت نکنم بد کسی رو نخام دو رو نباشم و لبخند بزنم ب نظرم همینا کافیه❤️❤️❤️

من با خواهرام تفاوت سنی دارم و بچه بودم ازدواج کردن با داداش کوچیکم صمیمی ترم حتی نسبت ب خواهرام 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
من همون داداششم‌ندارم😐🍃

منو به خواهری میپذیری؟☹

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
منم دقیقا مثل توم  مادرو پدرم همه دنیامن الان مادرم مریضه توروخدا واسش  دعا کن همه کسمه د ...

خدا شفا بده براش صلوات فرستادم 

عاشق اینم ک همه دوستم داشته باشن سعی میکنم زخم زبون نزنم غیبت نکنم بد کسی رو نخام دو رو نباشم و لبخند بزنم ب نظرم همینا کافیه❤️❤️❤️

منم دلم خواهر میخواست از بچگی .اینقد التماس مادرم میکردم هیچ توجهی نداشت نمیخواست .وقتیم تنهام هیچی‌حالمو خوب‌نمیکنه .فقط گریه.بعدش ارومتر میشم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من ولی باز اینقدر مشکلات داریم میگم خداروشکر خواهر ندارم وگرنه مجبور بودم غصه اونم بخورم ولی همیشه ح ...

😞💔

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝