2777
2789
عنوان

کیا مثل منن ؟!😕😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 32 پست
خدا به خودت و همه عزیزانت سلامتی بده

عشق منی

عاشق اینم ک همه دوستم داشته باشن سعی میکنم زخم زبون نزنم غیبت نکنم بد کسی رو نخام دو رو نباشم و لبخند بزنم ب نظرم همینا کافیه❤️❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دورت بگردمممم

خدانکنع نپصم😍

خواهری خودمییی😜😘

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
خدانکنع نپصم😍 خواهری خودمییی😜😘

جینگول ویگولی جوجولی مجولی خودمی 

خل چل خودتی😁 

ممن الزو

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
جینگول ویگولی جوجولی مجولی خودمی  خل چل خودتی😁  ممن الزو

🤣😂😂😂😂😂❤🤘عخش منی ک😂😘نچچچچچ نشد خل و چل خوووووددتمم😂❤🤘

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
منم دقیقا مثل توم  مادرو پدرم همه دنیامن الان مادرم مریضه توروخدا واسش  دعا کن همه کسمه د ...

براشون حمدشفا خوندم ان شاء الله سلامتیشونوبه دست میارن 

تا پای جان برای ایران🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....

🤣😂😂😂😂😂❤🤘عخش منی ک😂😘نچچچچچ نشد خل و چل خوووووددتمم😂❤🤘

🤣🍃

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

منم  خواهر  ندارم  یه  داداش  دارم 

مادرمم  بیماری  ام  اس  داره 

هیچ وقت باهاش  درد  دل نکردم  

همیشه  میگم  تو زندگی  خوشم  

خودمو  مسئول  مریضی  مادرم  میدونم  

الان  خودم  داغونم  کاش  یه خواهر  داشتم  

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀

منم خواهر ندارم و قبلا خیلی دچار این احساسات بد میشدم که تنهام و ... 

ولی حالا قلبا به این نتیجه رسیدم اگر من احساس تنهایی میکردم مشکل این نبود که خواهر نداشتم ، مشکل این بود که با خدا رابطه ی قوی و مثبتی نداشتم ، و اینو درک نمی کردم که خدا بهترین رفیقی هست که شنوای همه چیز هست بدون اینکه قضاوتت کنه و دوستی هست که از خوشبختی تو شادترینه 

وقتی اینا رو فهمیدم نه تنها از خواهر نداشتن ناراحت نیستم بلکه بقیه افراد هم برام به شکل دیگه ای نقش گرفتن . دیگه اون احساسات و افکار بهم دست نمیده خداروشکر و آدم قوی تری شدم

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️