2777
2789

تا دو هفته پیش اگه این سوال رو از خودم میپرسیدم میگفتم شوهرم ،عشق زندگیم....اما تنها خوشی زندگیم با بیرحمی تمام منو از زندگیش کنار زد....خدا هست مگه نه؟؟ 

الان تنها خوشی زندگیم فقط گنجشک هاییه که براشون آب و دون میریزم که تو گرما اذیت نشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا دو هفته پیش اگه این سوال رو از خودم میپرسیدم میگفتم شوهرم ،عشق زندگیم....اما تنها خوشی زندگیم با ...

نگو خیانت کرده

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
تمام حرفاش و حرکتاش اون روزای اخر یادمه....خدایا هیچ کس رو تو شرایط من قرار نده

عزیزم خدا به دلت صبر بده انشاءلله بهترین های روزگار برات رقم بخوره.

چند سالته؟چه مدت با اون خانم بوده؟

عزیزم خدا به دلت صبر بده انشاءلله بهترین های روزگار برات رقم بخوره. چند سالته؟چه مدت با اون خانم بو ...

ممنونم،۳۰ سالمه،۳ ساله ازدواج کردم،در این حد بگم که اونقدری دوستش داره که راحت ب من گفت برو،حتی جلو چشمش چمدونامو بستم و اصلا عین خیالش نبود و فوتبال میدید...حتی لباس خوابا و لباسای شخصیمو برداشت ریخت تو پلاستیک زباله .‌‌‌‌...من حز خوبی کاری نکردم حتی با شکاکیش و هزار جور مشکلاتش کنار اومدم ...اما این شد مزد خانومی و صبوریم...

الانم تنها دلخوشیم اینه که خبر شادی دیگران رو بشنوم یا خوشبختی هم سن و سالام رو ببینم ...تنها دعام اینه آروم یشه دلم و انقد دلتنگش نباشه😔

ممنونم،۳۰ سالمه،۳ ساله ازدواج کردم،در این حد بگم که اونقدری دوستش داره که راحت ب من گفت برو،حتی جلو ...

شرایطت الان سخته ولی به مرور زمان بهتر باهاش کنار میای.خلایق هرچه لایق.حیف از تو که انقدر دوسش داشتی.

شما اون خانم رو دیدین؟از نظر ظاهری چطوره؟