2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه تیرگی دور چشم داری با لیزر میتونی از بین ببریش همین کمک میکنه گودی چشمت کمتر دیده بشه..... ولی برای خود گودی چشم هیچی رو پیشنهاد نمیکنم چون به شدت حساس و آسیب پذیره برای هردوش به دکتر مراجعه کن اگر اهواز یا تهران هستی دکتر رادمنش رو بهت پیشنهاد میکنم

اینم لینک پیجش دکتر رادمنش

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
یعنی میگی آب بدنم کمه؟ شبا 6 ساعت میخوابم🙂

هرروز باید 8 لیوان اب بخوری هم برای پوستت خوبه هم سلامتی بدنت

8 ساعتم باید بخوابی کمبود خواب داری

اگه اینارو رعایت کردی و بازم این مشکلو داشتی، اونوقت یا برو دکتر یا از سرم و روغن های دور چشم استفاده کن

تو روتین پوستیتم ماسک دور چشم بزار

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
2790
2823
2791
2779
2792