2777
2789
عنوان

کیک تو پلوپز

555 بازدید | 20 پست

بچه ها اگه بخوام کیکمو تو پلوپز درست کنم دستورش فرق میکنه؟

هروقت تو تستر میذارم بعد یک ساعت و‌نیم هم شده برداشتم دیدم وسطش خامه اعصابم خورد شد گفتم امروز تو پلوپز درست کنم

❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو توستر من زیاد درست میکنم 

چجوری یک ساعت ونیم میذاری و نمیسوزه؟؟ 

قالب کیکت شاید کوچیکه که خام میمونه

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
تو قابلمه یا ماهیتابه دو طرفه عالی میشه من تو پلوپز درست کردم خوب نمیشد خیلی

تو ماهیتابه دو طرفه خوب پف نمیکنه اخه؟ با همون دستور کیکای معمولی درست کنم یا نه فرق می‌کنه؟

❤️

دستورش که نه ولی من یبار گذاشتم بعد یه مدت دراوردم از اونوری گذاشتم هر دو طرفش رو

یکمی هم سوخت البته

پلوپز مامانم بود قدیمی بود درجه برای پخت کیک نداشت

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
تو توستر من زیاد درست میکنم  چجوری یک ساعت ونیم میذاری و نمیسوزه؟؟  قالب کیکت شاید کو ...

نمی‌دونم چجوریه اصلا نمیپزه قالبمم کوچیک نیست ، یه قسمتیشو بلد نیستم چجوری باید باشه ،عکس میذارم ببین بلدی

❤️
من پلوپزم پخت کیک هم داره.میزنم اونو و نیذارم تو پلوپز خیلی خوب میشه. فقط مقدار موادو باید دقت کنی ...

پلوپز منم قسمت کیک داره ، ۹ نفره هست خیلی بزرگه چن بار ریختم توش خیلی ابری و تو خالی میشه من میخام یکم تراکم داشته باشه الان امدم بپرسم ببینم شاید دستور من اشتباس

❤️