2777
2789
عنوان

حرف مادربزرگ

164 بازدید | 10 پست

دوستان من مادرم از ابتدای جوانیش با خانواده پدرم کلا ارتباط خوبی نداشت و با عمه هام هم یسری مشکلاتی داشت، بعد یکی از عمه های من یه پسر داره که ۳۲ سالشه و اسمش محمد رضاست.

اونوقت مادر بزرگم (مادره مادرم) چند وقت پیش اومده بود خونه ی ما ، بعد یواشکی و طوری که مادرم متوجه نشه ، برگشت به خواهرم گفت اگر مامانت انقدر با این عمه هات مشکل نداشت، الان تورو برای محمد رضا میگرفتن.

باید بگم خواهرمم ۲۷ سالشه.

اخه دوستان علاوه بر این دفعه ، مادربزرگه من یه بار دیگه ای هم این حرف رو زده بود به خواهرم.

بعدم کلا مادربزرگ من حرفه بیخود نمیزنه ، ینی از روی هوا و همینطور یه چیزی نمیگه.

من خودمم یبار فکر کردم مثلا شاید همه ی مادربزرگا توی افکارشون به همچین چیزایی فکر میکنن ولی مادربزرگ من اصلا اینطور نیست که مثلا الکی از روی افکار خودش یه حرفی رو بزنه‌.

دوستان به نظر شما ممکنه عمه ی من مثلا یه چیزی به مادربزرگم گفته باشه؟؟؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گفته باشه یا نه چه فرقی می‌کنه اصلا؟  خواهرت با این محمدرضا ازدواج نکنه خوشبخت نمیشه ؟ توی یه حرف بی محتوا باقی نمونین رد بشین ازش

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
گفته باشه یا نه چه فرقی می‌کنه اصلا؟  خواهرت با این محمدرضا ازدواج نکنه خوشبخت نمیشه ؟ توی یه ح ...

اخه من خودم اصلا از این حرفی که مادربزرگم زد خیلی زیاد تعجب کردم چون تا الان ینی تا خواهرم به این سن رسیده ، یبار نشده بود چنین چیزی بگه

به خاطر این من پیش خودم گفتم حتما مثلا عمه ی من با مادربزرگم یه حرفی زده

اخه من خودم اصلا از این حرفی که مادربزرگم زد خیلی زیاد تعجب کردم چون تا الان ینی تا خواهرم به این سن ...

الان فرض رو بر این بگیر که گفته باشن 

خب ؟ چی میشه ؟ 

حتی اگر واضح مطرح هم میکردن این جور وصلت ها جز افتضاح هیچ چیز دیگه ای توش نیست همش شر و حادثه ست 

خانواده ها توی کینه خودشون غرقن بچه ها رو هم قطع به یقین توی کینه خودشون غرق میکنن

ازدواج فامیلی هم که مشکلات زیادی برای بچه دار شدن توش هست 

واسه همین میگم ازش گذر کنین انگار نه انگار خانی اومده خانی رفته 

حتی فکر کردن بهش هم زیاده رویه مخصوصا وقتی خودشون چیزی رو علنا مطرح نکردن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
الان فرض رو بر این بگیر که گفته باشن  خب ؟ چی میشه ؟  حتی اگر واضح مطرح هم میکردن این جو ...

بله کاملا درسته 

اصلا همین کینه ها زندگیارو نابود میکنه

👍👍👍👍👍👍