2777
2789
عنوان

مشاوره میخوام

165 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من سه سال از خواهرم بزرگ ترم او ازم خیلی خوشگل تره کلا خیلی این سالا سخت گذشت 
به هر حال پارسال رفتم بینیمو عمل کردم بینیم الان خیلی ایراد داره و پول ترمیمم ندارم برم بدم کلا خسته شدم از اینکه واسه مردم زندگی کردم و زندگیم تحت تاثیر خواهرم بوده

خواهرمم میگه عمل کردی و هنوز من خوشگل ترم 

کاش عمل نمیکردم 

حالا کاریه که شده  هنوز بیرون نرفتم الان کسی چیزی بگه من چی بگم چی کار کنم خیلی زود دلم میشکنه چی به خودم بگم که این بینیم همینه دیگه ۲۲ ساله با خواهرم مقایسه میشم مردم هی حرف میزنن (بینیم از قبل بهتره ولی خوب نیست ) 
کسی چیزی گفت درباره قیافه و بینیم چی بگم ؟ 
نمیدونم چی کار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیاموزمت کیمیای سعادت 

ز هم صحبت بد 

جدایی 

جدایی! 

اولا ارتباطت رو با کسانی که بهت حال خوب نمیدن کمرنگ کن. 

دوما ، اول این کار رو بکن: رو پای روح خودت وایسا، کتاب بخون، خودشناسی یاد بگیر، خودت رو قوی کن و بی تفاوتی رو یاد بگیر، 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 

ببين من از بچگي با اينكه بينيم معموليه و كمي قوز داره چون خجالتي بودم خيلي سربسرم گذاشتن تازگيا يه فيلمي ديدم ايراني اسم بازيگرو نميدونم ولي خانوم جوون زيبا هم عست ولي بينيش كني قوز داره با خودم فكر كردم ببين بازيگر هم شده بعد ما خودمونو دست كم ميگيريم 

بچه دار شدن و ادامه تخصيل هم روي التمادبنفسم تاثير داشت و خودم رو بيستر دوست دارم در ضمن من افريده خدا هستم خدايا شكرت 

بیاموزمت کیمیای سعادت  ز هم صحبت بد  جدایی  جدایی!  اولا ارتباطت رو با کسانی ...

من اینا رو دیر فهمیدم چون انگار بهم القا شده بود که چون خوشگل نیستم هیچ ارزشی ندارم حتی پدرمادرمم وقتی گفتم بینیمو عمل کنم گفتن آره با خودم گفتم میدونن این عمل واجبمه چون خواستگارمم کم بود گفتم شاید به خاطر اینه همه منتظرن من برم واسه خواهرم بسان خواستگاری عجیب دچار پوچی شده بودم که رفتم عمل کردم الان بینیم خوب نیست به خودم بگم آره همینه آخه بینیم کج شده یه ذره دارم نابود میشم 😞😞

خوب خودت میگی پشیمونی از اینکه واسه حرف مردم زندگی کردی  بازم میگی اگه چیزی بگن چیکار کنم؟😅 ...

من اینا رو دیر فهمیدم چون انگار بهم القا شده بود که چون خوشگل نیستم هیچ ارزشی ندارم حتی پدرمادرمم وقتی گفتم بینیمو عمل کنم گفتن آره با خودم گفتم میدونن این عمل واجبمه چون خواستگارمم کم بود گفتم شاید به خاطر اینه همه منتظرن من برم واسه خواهرم بسان خواستگاری عجیب دچار پوچی شده بودم که رفتم عمل کردم الان بینیم خوب نیست به خودم بگم آره همینه آخه بینیم کج شده یه ذره دارم نابود میشم 

همه فامیل دارن میگن ببین چه کاری کرد دیوونه بود 

بینیش خیلی بده 

من چی کار کنم با این حجم حرفا  ؟ دلمم خیلی نازکه 

من اینا رو دیر فهمیدم چون انگار بهم القا شده بود که چون خوشگل نیستم هیچ ارزشی ندارم حتی پدرمادرمم وق ...

عکسشو بذار، من بهت میگم اگه کج بود،فقط بینی ات رو بذاری کافیه، 

اما در کل مسیله ی شما لینه که وابسته به تایید دیگرانی ، با این که خودت عقلت می رسه ممکنه کاری اشتباه باشه اما چون بقیه میگن انجام بده،  انجام می  دی،  خب با این خصلت،  مطمینا حس  پشیمونی هم زیاد میاد سراغت. ولی  طوری  نیس، همین که امروز  متوجه شدی  بهتر از فرداست، باید خودت بشی  دوست صمیمی  و دلسوز  خودت،  دست خودت رو بگیری  و بلندش  کنی. باید به خودت کمک کنی با همین چهره شاد باشی  و فعالیت هات رو آزاد و رها دنبال کنی ، ممکنه خواهرتم خواستگار بیاد براش،  مطمین باش  کسی به مجرد بودن تو کاری  نداره،  هر کی  بخواد بیاد،  میاد،  اگرم تا حالا نیومدن ، شرایطشون جور  نبوده. تو به خودت نگیر، عهد قدیم نیست که به ترتیب  شوهر کنن. 

من اینا رو دیر فهمیدم چون انگار بهم القا شده بود که چون خوشگل نیستم هیچ ارزشی ندارم حتی پدرمادرمم وق ...

میفهممت،همه ما ادما هرچقدرم که قوی باشیم واقعا در مقابل حرفهای آزار دهنده اطرافیانمان یه جا کم میاریم 

ولی خب الان کاریه که شده 

بهتره یه مدت بیخیال باشی،ی طوری ام رفتار کن خیلی نظر ندن در موردت،از این به بعد در مورد ظاهرت اظهار نظر کردن یه کلمه بگو هرچی ام از شما که بهترم 

بعدا اگه پول اومد دستت ترمیم کن 

امان از ادمایی که خودشونو محق میدونن تو همه چی دخالت کنن 

✨🤍...Be what you are

عکسشو بذار، من بهت میگم اگه کج بود،فقط بینی ات رو بذاری کافیه،  اما در کل مسیله ی شما لینه که ...

در کل هنوز خیلیی ورم داره و یه جوریه ۱۰ ماه گذشته نمیدونم چقدر صبر کنم 😞😞 

یه جوری نیست 

در کل هنوز خیلیی ورم داره و یه جوریه ۱۰ ماه گذشته نمیدونم چقدر صبر کنم 😞😞  یه جوری نیست  ...

خیالت از بینی ات راحت، اگر خواهرت حرفی می زنه، مسیله اصلا شما نیستی،درون خودش از خوشگلی خودش آسوده خاطر نیس،نیاز داره مدام بگه تا حس خوب بگیره. زیاد بهش اهمیت نده