2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببافش 

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....
من که همیشه موهام پف داره صبح ها که بیدار میشم باید برس بکشم و یکم حالت بدم با آب و روغن 🤒🤒

نه خوشگلم برس میکشی اینجوری حجم میگیره البته من فر موهام خیلی ضعیفه واسه همین برسم بکشم پف نمیشه ولی شما باید یه روتین بعد حموم داشته باشی و فقط حموم به حموم شونه کنی موهاتو

شونه جیزنم صاف میشه با یخورده موج

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     

اصلا نمیشه کاریش کرد   باید بعد از بیدار شدن  یا وقتی روسری درآوردی  با اسپری موهاتو خیس کنی و کرم مو  بزنی  و اسکرانچ کنی تا دوباره حالت بگیره 

اصلااااا امکان نداره فر بمونه  مگر اینکه از قبل ژل زده باشی  از اینایی ک موهارو خشک میکنه تا حالتشو حفظ کنه

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..