2777
2789
عنوان

فرفریا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 34 پست
وقتی فره که نمیبافمش😂اصلا وقتی اینجوریه بافته نمیشه درست.. از حموم که میام، چون خیسه، صافه یه مقدا ...

میدونم ولی من وقتی موهام خیس باشه و ببافمش و اونجوری خشک بشه  کلا حالتش عوض میشه و این حالت لوله لوله بودنشو از دست میده و فقط پیچ و تاپ داره 

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم ولی من وقتی موهام خیس باشه و ببافمش و اونجوری خشک بشه  کلا حالتش عوض میشه و این حالت لول ...

اره منم اینجوری میشه، ولی بازم ترجیح میدم..فقط اگر جشنی، دورهمی ای چیزی باشه، بعد از حموم میذارم به حالت فر خودشون خشک بشن

این عکس هم واسه الان نیست، وگرنه الان موهام بافته شدس😊

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍
اره منم اینجوری میشه، ولی بازم ترجیح میدم..فقط اگر جشنی، دورهمی ای چیزی باشه، بعد از حموم میذارم به ...

اره دقیقا میفهمم  ولی درکل موی فر همیشه باید درحالت بافته شده باشه تا پریشون نشه😂😂

ولی من دیگه نمیبافم   من موهام از کمرم بود  یکم مونده بود برسه به باستن   انقد موخوره گرفته بود بخاطر خیس بافتنش ک  آخرش کوتاهش کردم  توی عکس مشخصه  اندازه اش

دیگه عمرا خیس ببافمش  از حموم میام  مثل اون کلیپ ها با جوراب بلند پیچ میدم دور سرم  اونجوری خشک میشه   بعدش یه کوچولو اسپری آب میزنم  اسکرانچ میکنم  ک لوله بشه   و میذارم خشک بشه

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
اره دقیقا میفهمم  ولی درکل موی فر همیشه باید درحالت بافته شده باشه تا پریشون نشه😂😂 ولی من دی ...

منم موخوره زده..

اره باید کوتاه باشه که دیگه راحت آدم باز بذاره😍👍🏼

شاید منم زد به سرم کوتاه کردم😂

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍