2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 56 پست
پدر مادرا هنوز قبول ندارن زمونه عوض شده..به هیشکی اعتماد نمیکنن چون همه تو زندگیشون سرشون کلاه گذاشت ...

من که خیلی پافشاری کردم. البته پسره همه چی تموم نبود، اما انقد به من محبت میکرد و آرامش داشتم باهاش که همه دردام یادم میرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تقریباََ مغرورم و مدعی استقلال عاطفی... اما واقعا آدمها نیاز به محبت دارند همه 😪غذای روحشون.. من ...

ببین تو ذات همه ی ادما هس که نیاز به همدم دارن حالا این همدم دوست باشه خانواده باشه شوهر باشه هرچی...ادم هرچیو تحمل کنه تنهایی رو نمیتونه 

21

ما هم این دوره هارو گذروندیم..حتی سخت تر از اینا...شاید اختلاف سنی نداشته باشیم اما شرایط و محیط زندگی هرکسی متفاوته...امیدوارم این حرفم رو به عنوان یه خواهر بزرگتر درک کنی..به نظر من اول از همه یه ورزشی رو شروع کن و بعد کتابهای مختلف بخون کم کم دیدت نسبت به زندگی عمیق تر و بهتر میشه

کتاب خیلی میخونم اما ورزش نه نمیکنم در حال‌ حاضر 

کم کم شروع کن اعتماد به نفس و عزت نفس که بره بالا از فکرای بیخودی میای بیرون و وقتی از فکر بیای بیرون هدفمند میشی و وقتی هدفمند شدی مسیر زندگیتو پیدا میکنی و از گمراهی و تنهایی میای بیرون..

کم کم شروع کن اعتماد به نفس و عزت نفس که بره بالا از فکرای بیخودی میای بیرون و وقتی از فکر بیای بیرو ...

اعتماد بنفسم خوبه. قیافمم نرمال رو ب خوبه.اما نمیدونم شاید شکست عشقی خوردم اما دارم انکار میکنم که نخوردم 🙁

من که خیلی پافشاری کردم. البته پسره همه چی تموم نبود، اما انقد به من محبت میکرد و آرامش داشتم باهاش ...

سالها پیش دختری زیبا و غره و پرغرور بودم و انقدر ابهت داشتم که برادرام رو حرفم حرف نمیزدن آرزو داشتم یه همدم پیدا کنم و این آرزو منو جاهایی برد که الان روزی هزار بار دوس دارم برگردم زمانی که دختری زیبا و شیطون بودم..اونموقع از زندگسم نهایت استفاده رو میبردم اما حیف..