2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من م شاید این حسو داشته باشم الان 

نمیدونم افسردگیه یا ن اماواقعا گاهی اوقات کم میارییم هرآدمی یه تحملی داره شاید بیشتر تحملون داریم اذیت میشیم ک اینجوری بریدیم.

جوری زندگی کن ک انگار فردا خواهی مرد.  
نه فقط کمبود محبت داری..یه آغوشی میخوای که توش گریه کنی و سبک بشی

اره راس میگی 

ولی کو نیس 

دریغ از یه نفر که درکم کنه 

خیلی احساس تنهایی میکنم خیلی زیاد

انگاری تنها کسی که واسم مونده فقط فقط خدااست 

ای کاش اون تنهام نزاره 😭😭😭😭😔😔😔

افسردگی نمیشه گفت دقیقاََ.. اما تنهاییه.. البته ک من دوست ندارم تنها باشم کلاََ اما به سمت تنها شدن ...

قدیما پدر مادرا واسه اینکه بچه هاشون همیشه خوشحال باشن تو زندگی یه دل سیر بغلشون میکرد...که یه شیر زن و یه مرد واقعی تحویل جامعه بدن..الان پدر مادرا انقد کار میکنن بیچاره ها نمیدونن به جسم بچه ها برسن یا روحشون واسه همینه بچه ها همیشه خسته و تنها و ترسو و ناراحتن

البته مادرم هیچ دوستی برام نذاشته،همرو میگه بدَن.  خواستگار داشتم، اونم هی میگفت این آشغاله فل ...

پس حق داری 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
البته مادرم هیچ دوستی برام نذاشته،همرو میگه بدَن.  خواستگار داشتم، اونم هی میگفت این آشغاله فل ...

پدر مادرا هنوز قبول ندارن زمونه عوض شده..به هیشکی اعتماد نمیکنن چون همه تو زندگیشون سرشون کلاه گذاشته..ما باید رو خواسته هامون پافشاری کنیم درست مثل بچگی هامون

تو خودتم داری چیزی که سالهاس فراموشش کردی..

جالب بود برام حرفت 

مرسی

ولی بخدا دارم عقده ی کمبود محبت میگیرم 

اینقد دلم میگیره دلم زیارت میخاد ولی بابام اصلا اهل مسافرت نیس اصلا ربطی به کرونا نداره قبلش هم هیچ جا نمیرفتیم 

نه مهمونی نه گردشی نه مسافرتی من افسردگی نداشتم 

بعدش اینجوری سدم😖😢