2777
2789
عنوان

تست کرونا مامانم مثبت بود😢😢😢

243 بازدید | 20 پست

سلام بعد از ۶ روز از شروع علایم امروز تست مامانم مثبت بود 

این مدت بامن درارتباط بوده والان منم دوروزه علائمم شروع شده التهاب ته گلو وسرفه وضعف وبی حالی...

حالا ازطرفی استرس مامانمو دارم ازطرفی خودم درگیرم.دخترمم گلوش درد میکنه😭😭

الان دارم قرص ایرو کاست وشربت برم هگزین میخورم باتجویز پزشک ...چیکارکنم ریه رو درگیر نکنه ؟

مامانم همون روزای اول دکتر براش آمپول دگزا نوشت وگفت اینا رو بزن ریه رو درگیر نکنه

توروخدا بگید چیکارکنم تا پیشرفت نکنه؟؟

انشالله که خوب میشید هر چه سریع تر

استارتر معذرت میخوام تو تاپیکت میزارم

میشه بیاین لطفا برا سلامتیش دعا کنیم 😭😭😭

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6733972/تو-رو-خدا-بیاید-پر-بازدیدش-کنید?postId=196307963

زندگی زیباست

فقط مایعات اینقددد مایعات بخوووور ک همش دستشویی باشی

لبنیات نخور

قرص جوشان مخصوص پاکسازی ریه بخور

ویتامین سی

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سریع تست ریه بدید اگه ندادین.

چون درگیری ریه، اوایلش علائم نداره.

دور از جون شما و خانواده تون، عموی من چند روز کرونا داشت، یه دفعه تو یک شب، نفسش سنگین شد. رفت تست داد، ریه اش ۵۰ درصد درگیر شده بود.

زود تست بدید که خدای نکرده به اینجا نرسه.

انشالله که خوب میشید هر چه سریع تر استارتر معذرت میخوام تو تاپیکت میزارم میشه بیاین لط ...

به خدا کارتون زشته 

به والله کارتون زشته

شما و کاربر پرسپولیس اصلا رعایت نمیکنید‌..تاپیک ه هر کس حریم ه اون شخصه...بفهمید لطفا

نظرمو گفتم 

به خدا کارتون زشته  به والله کارتون زشته شما و کاربر پرسپولیس اصلا رعایت نمیکنید‌..تاپیک ه هر ...

عزیزم معذرت خواهی کردم

و من هم بار اولمه اونم برای شفا گرفتن مریضم 

امیدوارم درک کنید 🙏

زندگی زیباست
عزیزم معذرت خواهی کردم و من هم بار اولمه اونم برای شفا گرفتن مریضم  امیدوارم درک کنید 🙏

من فقط میدونم کارتون‌قشنگ نیست به هر دلیلی...چه فایده کارتون میکنید معذرتم میخواهی که نمیشه

هرچند تاپیک بنده نیست...امیدوارم شفا پیدا کنه و سلامت بشه

عزیزم معذرت خواهی کردم و من هم بار اولمه اونم برای شفا گرفتن مریضم  امیدوارم درک کنید 🙏

من ریه ۵۰ در صد درگیذ بود فشارم بالا رفت  ی هفته بستری شدم خوب شدم نگران نباشید حال عموت خوب میشه به امید خداااا

منم سه چهار روزه علائم دارم. تست ندادم اما مطمئنم کروناست. منم گلوم به شدت اذیته‌. امروز حی بویایی مو از دست دادم. شما مزه و بو رد حس میکنی؟؟؟

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚
سریع تست ریه بدید اگه ندادین. چون درگیری ریه، اوایلش علائم نداره. دور از جون شما و خانواده تون، عم ...

واای خدایا چیکارکنم ؟یعنی بدون علامت میشه ریه درگیر بشه .دارم از استرس میمیرم