شما فکر کنید یه کیک رو به طور خیلی عالی میپزید و خوشمزه میشه بعد وقتی ایشون میان خانه شما یا حالا هر چی یا برای ایشون درست میکنید به طور عجیبی کاملا خراب میشه البته نه فقط کیک بقیه چیز ها هم همین شکلی باشه شما چیکار میکنید؟
من اصلا همچین چیزو تجربه نکردم ولی بنظر به طرز فکرت هس.دیگه این بنده خدا که میبینی مطمعن هسی یه اتفاقی میفته و مزمعنا هم میفته.مثلا من از تخم مرغ محلی بدم میاد حس میکنم بو میده همه اطرافیان میخرن خوبه بو نمیده ولی برا من حتی یه دونه هم بخرم بو میده،چون منتطر هستم که همچین اتفاقی بیفته و همینطورم میشه
ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چشمهایش شبیه سکوتِ شباند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژهای حق ندارد دربارهاش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعهای از روحم استکه بیصدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه دیووووونه
حالا همینا که میگن آخ و پیف استارتر چی میگی تایپیک میزنن عمه ام هروقت میاد میره یه چیز میشکنه خواهر شوهرم میاد خونمون دعوا میشه شوهر دختر خالم هر دفعه اومده یه چیزمون سوخته 😑درست همینا که اینجا اونجوری میگن سر خودشون میاد اونجوری تایپیک میزنن
عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕