شما فکر کنید یه کیک رو به طور خیلی عالی میپزید و خوشمزه میشه بعد وقتی ایشون میان خانه شما یا حالا هر چی یا برای ایشون درست میکنید به طور عجیبی کاملا خراب میشه البته نه فقط کیک بقیه چیز ها هم همین شکلی باشه شما چیکار میکنید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربر آقام🌺درخواست دوستی ممنوع 🙏 یه توییت خوندم نوشته بود همه پسرا یه مشت آشـ.ــغال و حیلهگر و شـ.ــیادن، به هیچکدوم اعتماد ندارم.همون لحظه من داشتم یکی یکی رنگ روی اسمارتیزامو میمکیدم که فقط شکلاتشون بمونه، بعد همه شکلاتا رو با هم بخورم حال کنم.من شیـ.ــادم آخه؟😅😂
حتما اشتباه از من بوده من کارمو درست انجام ندادم بی عرضگی خودمو تقصیر دیگران نمیندازم !
تیکر بارداری نیست🦋:) یک ترنسهمجنس باز نیست !دوجنسه نیست!باعث انحراف نمیشه! نشانه آخرالزمان نیست!اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️