2777
2789
عنوان

کات💔

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 49 پست
وااای چقدر سخت ☹️ بنظرم کار خیلی درستی میکنی با عقلت پیش میری نباید با تو که عزیز ترین آدم زندگیش ب ...

امیدوارم ک طاقت بیارم  هنوزم با شنیدن صداش گریم میگیره هنوز عکسامونو میبینم گریم میگیره...یادگاریاشو میبینم گزیم میگیره...نمیدونم میفهمی یکیو دوست داشتن و در عین حال ازش متنفر بودن ینی چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺بگین چطور فراموش کنم فقط

سعی نکن فراموش کنی که خودش بدتر فقط جلوی خودت رو بگیر که اصلا بهش پیام ندی و جوابشم ندی حتی اگه دلتنگ شدی اصلا باهاش حرف نزنی اصلا اولش حالت خیلط خرابه اما بعد ۳ماه خوب میشی و کم کم فراموش میشه و تمام سعی کن از مشاور آقا که خوب باشه هم کمک بگیری 

هيچ موقع برنگرد اينجور آدمادرست بشو نيستن كه تو هر وقتى كه عصبانى شدن جد و آباد طرف رو فش بدن ولش كن 

اولا برو شمارشو بپاك و اگه تو اينيستاشى برو آنفالو كن و از همه جا پاك كن بعدش هر چيزى كه ازش يادگارى دارى و دور بريز ولى اينم يادت باشه خيلى مهمه براى پر كردن جاي خاليش نرو با كسى ديگه اى چت كردن و ...رفته رفته فراموش ميشه نگران نباش 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎
امیدوارم ک طاقت بیارم  هنوزم با شنیدن صداش گریم میگیره هنوز عکسامونو میبینم گریم میگیره...یادگا ...

بابا يادگارى رو دور بريز عكس هارو بپاك شمارشو بپاك و تو اينيستا اگه فالو كرديش آنفالو كن ولى توروخدا برنگرد واسه خوشبختى خودت برنگرد اينجور آدما درست نميشن برو پيش مشاوره راهنماييت كنه و...

میگه من عصبانی بودم ب مادر پدر خودمم. فش دادم....کفتم تا صب بشین ب مادر پدرت فش بدع ب خانواده من چیک ...

پس فردا باهاش بری زیر ی سقف کتکت میزنه اونوقت بگه عصبانی بودم میتونی کنار بیای

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
کردم😣تک تک حرفاش یادم میاد داغون میشم..حیف اینهمه عشقو علاقه

پس مگ مریضی ک باهاش بمونی؟

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
😞خداکنه خدا ی اراده ای بهم بده زیر این حجم از ناراحتی دووم بیارم

اينو يادت باشه تو لايق بهترين هايى 

خودتو سرگرم كن عزيزم مثلا با دوستا و رفيق ها بحرف و يا برو با دختر خاله و دخترعمه و يا هر كسى كه باهاش راحتى بحرف مثلا من عادت كرده بودم وقتى زود بيدار ميشدم بهش پيام بدم صبح بخير عشقم ولى وقتى كه كات كرديم اين پيام رو به دختر خاله هام دادم و اونا هم بهم كمك كردن و باهام هى چت كردن و منم فراموش كردم و...

چند سالته گلم؟ 

اون چند سالشه؟