2777
2789
عنوان

کات💔

651 بازدید | 49 پست

قبلا پیش اومد که وسط دعوا فش بده یا حرف بارم کنه ولی خب کلی معذرت خواهی ک ببخشیدو اینا منم میبخشیدمش..امروز از صبح منو بست ب فحش... مادر پدرمو فحش داد..بم گف تا الان ولت نمیکردم بخاطر این بود ک خورد نشی و‌نمیری از دوریه من وگرنه من ک دوهفته ای فراموشت میکردم..یا حرف میزدم بم میگفت ببند دهنتو هروق اجازه دادم میتونی بنالی...گفتم. بخدا برم دیگه منو نمیبینی..گف سیک کن خوشحالم میکنی  احمق.....و کلی کلی حرفای دیگه

دعوامونم سر چی بود ک اینطوری کرد باهام؟ ک ب مادرم توهین کرد مادرمم. بهش گفت تو رو دیگه جای دامادم قبول ندارم... حالا دخترم میخواد باهات ازدواج کنه یا نه زندگیه خودشه.... اینم اومد یقه منو گرفت ک تو ورا طرف منو نگرفتی و این دعوا ها شد....منم از همه جا بلاکش کردم و اینا....اینم هرچی ب مادرم زنگ میزنه مادرمم جوابشو نمیده

گفتم دیگه دور منو خط بکش.... اینم پاشده اومده دم در خونمون بزور رفتیم تو مغازه مادرم باهم صحبت کردیم گفت غلط کردم بخدا گه خورذم عصبی بودم و پاهام بوسید گفت ی فرصت دیگه بهم بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دسته گلم خرید ... قبلا ک گل میخرید کلی ذوق میکردم این سری نگاهم نکردم....گفتم دیگه من تموم شدم...برو‌اخلاقتو درست کن ک. با نفر بعدی ک وارد رابطه شدی داغونش نکنی

هییییچ وقت دیگه بر نگرد  هیچ وقت  آدم بد دهن هیچ وقت درست نمیشه

😭 ردش کردم گفتم. دیگه بدم میاد ازت با حرفات همه چیو خراب کردی..برو بگرد. بببین ی نفر میتونه اندازه من دوست داشته باشه

هروقت با همچین پسرای بیماری کات کنی برد کردی 

عصبانی میشه خب بشه!ب پدر مادرو جد اباد تو چ ربطی داره 

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
😭 ردش کردم گفتم. دیگه بدم میاد ازت با حرفات همه چیو خراب کردی..برو بگرد. بببین ی نفر میتونه اندازه ...

بهترین کار کردی 

خوب میشی 

فقط دیگه هیچ وقت برنگرد

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
😭 ردش کردم گفتم. دیگه بدم میاد ازت با حرفات همه چیو خراب کردی..برو بگرد. بببین ی نفر میتونه اندازه ...

ببین تو گریه کن خودتو بزن بکش ولی زندگی رو ک میدونی ایندش چ کصافط و گوهیه ولش کن

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

وااای چقدر سخت ☹️

بنظرم کار خیلی درستی میکنی با عقلت پیش میری نباید با تو که عزیز ترین آدم زندگیش باشی اینجوری صحبت کنه حتی موقع عصبانیت و.... این شخص تا اخر زندگیت سر هر بهوونه ایی کلی داغونت میکرد و زندگی برات زهر مار آفرین که روی دلت وایسادی و با عقلت تصمیم میگیری 

سعی کن سرگرم کاری باشی اینجوری راحت تر میتونی فراموش کنی

هروقت با همچین پسرای بیماری کات کنی برد کردی  عصبانی میشه خب بشه!ب پدر مادرو جد اباد تو چ ربطی ...

میگه من عصبانی بودم ب مادر پدر خودمم. فش دادم....کفتم تا صب بشین ب مادر پدرت فش بدع ب خانواده من چیکار داری