2821
2789
عنوان

پسوریازیس😢😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11405 بازدید | 66 پست
خواهره منم ۹ساله درگیره😓همه راهی رفته مگه خداشفابده😢

عزیزم منن از سال ۹۶ درگیرم..راهش فقط رعایت تغذیه س و ارامش..اون عکس پمادم ک گذاشتم براش تهیه کن که ایشالا رو خواهر شما هم نتیجه بده..‌منم کامل خوب نیستم ی چیزز بخورم بهم نسازه یا استرس داشته باشم ی کوچولو درمیاد که بااین پماد دوسه روزه خوب میشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عکسشو گذاشتم..عزیزم منم میخوام بگیرم همین عکسو ب داروخونه نشون میدم خودشون میدونن چیه..شماهم این عکس ...

سلام وقت بخیر.مشکل شما هنوز کامل رفع نشده؟

واینکه شما علامت دیگه ای هم داشتید مثل داغی کف پا و اینا؟فکروخیالش خیلی بده.

سلام وقت بخیر.مشکل شما هنوز کامل رفع نشده؟ واینکه شما علامت دیگه ای هم داشتید مثل داغی کف پا و اینا ...

سلام من بازوم خوب شده پشت ارنجم خوب میشع بعد درمیاد دیگ کنار اومدم چون استرس بدترش میکنه

دوستان من از ۱۵ سالگی دچارش شدم داخل گوش و زانوهام و دستام زانوهای سفید و قشنگم التهاب می‌گرفت میخوارید بعد جاش سفیدک میزد  وبعد آخرش سیاه میشد چندیدن دکتر رفتم گفتن پسوریازیس هست انواع روش‌های پیشرفته نور درمانی  و لیزر  و ...درمانم نگرد حتی تسکین نمی‌داد

یه روز همسرم از یه عطاری معروف از همدان برام پماد سفارش داد اوایل من مسخرش کردم باورم نمیشد جواب بده ولی بخدا قسم من یه یار زدم تا ده روز انگار اب روی آتش بود اصلا دیگه یادم رفت تکرارش کنم جادوی کرد منی که با گرانترین و پیشرفته ترین داروها روش‌ها درمان نشده بودم مغزم هنگ کرده بود خدا رو شکر بعدها شش و هفت بار زدم کاملا خوب شدم یه پماد ساده فقط ۱۵۰ هزار   

بخدا خوبم کرد به جند نقدم گفتم اونا هم خیلی راضین انشا الله برای شما هم خیر باشه این شماشونه سرشون خیلی شلوغه پیام بدین مشاوره بشین ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲    

منمدعا کنید التماس دعا دعا در حق دیگران برآورده میشه