2821
2789
عنوان

پسوریازیس😢😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11405 بازدید | 66 پست
نه یبوست ندارم..عطاری رفتم برام مصفای خون نوشته.هرروز دم میکنم میخورم

به من صابون گوگرد هفت گیاه رو داد خیلی کمرنگ شدن دارن کلا میرن تو هم بزن

❤️👼نیلا برای من معنی واقعیه زندگیه👼❤️
یا خدا خیلی زیاده من اگه اینطوری بشم به خدا اسید میریزم روش☹️من الان دو هفته هسن صابون گوگرد هفت گیا ...

چهارساله رو دوره خاموشی هم داشتم.مثلایه دوره یازده ماهه خوب خوب بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چهارساله رو دوره خاموشی هم داشتم.مثلایه دوره یازده ماهه خوب خوب بودم

من از بچگی داشتم هی میرفت و میومد یه ساعت راحت بود دوباره یه سال میومد

❤️👼نیلا برای من معنی واقعیه زندگیه👼❤️
فقط اونجایی که گفتید شبا از درد رو واقعااا تجربه کردم..مرسی ازتون که صادقانه تجربیاتتون رو نوشتید❤❤

خواهش میکنم جانم 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ببین من خودم روی دستام اگزما دارم اما الان خیلی بهتر شده یکی همین ضماد اگزما روازاده را میزنم یکی با ...

ببخشید تو فواصل حجامتتاتون حس میکردین که بهتر شدین؟یا مث قبل بودین؟الان بنطر شما زالو رو نرم دیگه بجاش حجامت قدمین برم؟

ببخشید تو فواصل حجامتتاتون حس میکردین که بهتر شدین؟یا مث قبل بودین؟الان بنطر شما زالو رو نرم دیگه بج ...

آره یه کم بهتر میشدم اصلا احساس سبکی میکردم اون عطاری که من میرفتم اصلا زالو را قبول نداشت میگفت خیلی بهتر زالو چون خون کثیف درمیاد تو حجامت خودت بری حجامت قدمین متوجه میشی چی میگم تو نت بزنی فیلمش میاد اول بخار درمیاد بعد خون 

سلام من ۸ سال درگیر این لکه ها و زخم ها بود تمام قسمت سرم بود خیلی دکتر ها رفتم خیلی قرص و پماد و ماسک استفاده ولی هیچ اثری نداشت و دوباره با شدت بر میگشت تا اینکه با ی طب سنتی اشنا شدم و برام چند نوع دمنوش گیاهی فرستادن و استفاده کردم و الان یکسال هست که لکه ها و زخم ها از بین رفتن و دیگه دارو ها رو قطع کردم و دکه هام بر نگشته 

عزیز تاپبک تو گوگل دیدم منم پسو دارم شماخوب شدی??راه درمانتو بهم میگی???

سلام عزیزم .کنترل شدع تقریبا ولی گهگاهی بازم تیکه تیکه قرمز میشه..ی دکتر بهم ی پماد ترکیبی داده اونو میبرم داروخونه میزنن .تاقرمز میشه جایی میزنم سریع  دو سه روزی طول میکشه بعد خوب میشه..گوجه انگور تخمه تخم مرغ و.... استفاده نکن..عکس ترکیبات پمادم میزارم برات

سلام عزیزم .کنترل شدع تقریبا ولی گهگاهی بازم تیکه تیکه قرمز میشه..ی دکتر بهم ی پماد ترکیبی داده اونو ...

سلام ممنون عزیز برا جواب ..من با روغن بنفشه کنترل میکنم ..برا تو قبلا زیاد بود یاکم??برااین پسو همش فکرای منفی دارم میگم درآینده نمیتونم ازدواج کنم وبه هدفای دیگ زندگیم برسم وخونه نشین میشم? میدونم فکرام اشتباهه ولی دست خودم نیس😔

گیله لاکو😍🍀
سلام ممنون عزیز برا جواب ..من با روغن بنفشه کنترل میکنم ..برا تو قبلا زیاد بود یاکم??برااین پسو همش ...

سلام خب خداروشکر قلقشو پیدا کردی...من قسمت بازوهام بود وحشتناک بود میخارید و اینقد میخاروندمش که زخم میشد و خون میومد..جدای اون حالم روحیم وحشتناک بود وقتی میدیدمش ... راجب فکرو خیالاتم عزیزم باورکن چیز مهمی نیس ک بخای بخاطرش خودتو اذیت کنی..اگه کنترلش کردی فقط میمونه جای لکه هاش که یا با پماد یا با کرم درمانش میکنی و اینکه من خودمم ب طرف مقابلم گفتم و هیچ مشکی نبودع اصن چیزی نیس ک مشکلی باشه.پس خودتو اروم کن که مهمرتین شرط درمانش ارامشه

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز