2777
2789

دیروز عقد بودیم دلم لک زده بود برا رقص و پایکوبی و شادی 

ولی  وقتی رفتیم فقط مولودی بود اونم درحده یکساعت بعدم   دوماد همش تو سالن بود پیشه عروس

نمیتونسیم حرکتی بزنیم....

قر تو کمرمون خشکید😁😁😁😁

البته شوخی میکنم من خودم اهل رقص نیسم بلدم نیسم ولی دوس دارم بقبه برقصن و ببینم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مولودی اخه😅🤣🤣

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
مولودی دقیقا چیه؟

مولودی همون مداحیه ولی با ریتمه شاد میخونن و بجایه سینه زدن دس میزننا کل میکشن😁

بهتر ازاین نمیتونم توصیف کنم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

آها اون وقت مداحی چیه؟

آهان شما خارج زندگی میکنید نمیدونستم

....نمیدونین مداحی چیه😁😁😁 اووووو مای گاد

آیم ساری......

آهان شما خارج زندگی میکنید نمیدونستم ....نمیدونین مداحی چیه😁😁😁 اووووو مای گاد آیم ساری......

نه خارج نیستیم گلم ما سنی هستیم مداحی و فقط تو رمانا و اینجا دیدم برام سوال بود

میشه برای رسیدن به اهدافم یه صلوات مهمونم کنی؟ 😘 
نه خارج نیستیم گلم ما سنی هستیم مداحی و فقط تو رمانا و اینجا دیدم برام سوال بود

ببخشید من فکرکردم دارید مسخرم میکنین

مداحی شرحه حاله شهادته انبیائه ماست که خونده میشه