نمیخواستم دربارش حرف بزنم یا ادامش بدم ولی واقعا توهین و قضاوت بدی بود
چ راحت توهین میکنید قضاوت میکنید وخب باید بشینیم ونگاهتون کنیم من فقد نظرمو گفتم چطور ی خانوم تحصیل کرده میتونه اینطوری صحبت کنه؟
●━━━━━━───────ㅤ ⇆ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻ تحمل کن،ميدونم حواس هيچکي بهت نيست*_* انصاف نيس آدم بيشترازسنش احساس خستگي تو فکرش باشه:/ •°•°قصه ی خوابیدن “وجدان ها”روی خوابیدن “اصحاب کهف”را سفید کرده!!!!•°•° ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا:)
●━━━━━━───────ㅤ ⇆ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻ تحمل کن،ميدونم حواس هيچکي بهت نيست*_* انصاف نيس آدم بيشترازسنش احساس خستگي تو فکرش باشه:/ •°•°قصه ی خوابیدن “وجدان ها”روی خوابیدن “اصحاب کهف”را سفید کرده!!!!•°•° ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا:)
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اصلا نباید اسکرین بذارین چون شما هم قطع میشین فقط پستهای توهین رو گزارش بزنین رسیدگی میشه تاپیک هم ن ...
چشم حتما
عذر میخوام