2821
2789
عنوان

ازدواج زود

347 بازدید | 52 پست

سلام چرا بعضی انقد زود ازدواج میکنن مشکل از خانواده هاست یا خود دخترا اخه دختر 15.16ساله چی از ازدواج میدونه ؟یکی از فامیل هامون طلاق گرفته بود ی بار28سالشه رفته دختر16ساله گرفته 12سال اختلاف سنی. 😮

قولم قوله.                                                              تا پای مرگ دوستت خواهم داشت...  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درس خوندن و‌کار کردن سخت شده گزینه راحت و‌دم‌دست شوهر کردنه 

زیر ۲۰اشتباهه البته نظر شخصیمه هر کسی مختاره 

حتی ۲۰هم روده بابا چیه ادم سریع تو اوج جوونی درگیر مسولیت و زندگی و بچه بشه اصلا درسم نخون کارم نکن زودم ازدواج‌نکن حیییفه 

من ۲۵ سالمه. قبل ۲۳ سالگی اصلا نمیخواستم ازدواج کنم. منتها الان خیلی میخوام ازدواج کنم 😅

منتها نمیدونم چرا موقعیت اصلا نیس! ۱۶ حالا واقن زوده ولی ۲۰ ب بعد مناسبه

منو لایک نکنید
اون فامیلت آخر پدوفیلیا هست  مگه دختر 22 تا 28 ساله مجرد نداریم؟

اره نمیدونم از کجا پیدا کرده اصلا ازدواج زود نداشتیم  تو فامیل 

قولم قوله.                                                              تا پای مرگ دوستت خواهم داشت...  

بعضیا خودشون میخوان و تحت تاثیر جو و هورمون های دوران بلوغ بعضیا خودشون نمیخوان ولی عقیده و رسم خانوادشونه و درنهایت خریت😊😁 دختر عموم ۱۳ سالگی شوهر کرد ۱۶ سالگی طلاق گرفت شوهر کرد که مثلا خوشبخت بشه ولی فقط بدبخت شد و یه تجربه افتضاح تو زندگیش بدست اورد