2777
2789
عنوان

ازدواج زود

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 52 پست
درس خوندن و‌کار کردن سخت شده گزینه راحت و‌دم‌دست شوهر کردنه  زیر ۲۰اشتباهه البته نظر شخصیمه هر ...

من 18سالمه خودم حالا میگم 24زاد ازدواج میکنم ولی اخه 16ساله دقیقا چی میفهمه از ازدواج حالا باباش و خود دختره هم گفتن نامزد نمونیم زود عروسی کنیم وسایل من حاضر😆

قولم قوله.                                                              تا پای مرگ دوستت خواهم داشت...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک ۱۶ سالگی عقد کردم الان ۱۹ سالمه ی ساله که سر زندگیمم 

واقعا راضی ام 

چرا ازدواج بده ولی دخترای زیر ۱۶ سال ک با ده تا پسر دوستن خوبه؟ 

بابا بخدا خواهرشوهرم ۱۱ سالشه دوست پسرای مجازیش ده تا بیشتر بودن که نشونم داده

وقتی بلوغا زودرس شده ادم خودش ادیت میشه 

من ۱۶ سالگی ازدواج  کردم چون نیاز ب محبت داشتم نگید محبت پدر مادر که همه میدونید این فرق میکنه 

نمیخاستم‌گناه کنم با نامحرم باشم 

نگید خب دوست نمیشدی که الان غیر ممکنع ادم تو ناخداگاه ذهنشم دلش یکیو میخاد که بهش محبت کنه بهش تکیه کنه بجز پدر 

من واقعا راضی ام از ازدواجم 

چون آرامش دارم 

خداروشکر کع مثله همسن و سالام قلبم هزار بار خورد نشده

کی ط رو قشنگت کرده؟ 😆💃مست و ملنگت کرده؟👏👏👏
برای یه چیز دیگه میخواد شک نکن..... 

زن اولش دو سال ازش کوچیک بود انقد دختر نازی بود ولی همه فامیل میگفتن حیفه پسره اینو گرفته اخه این چیه واقعا خوشگل بودا نمیدونم خوشگلیو تو چی میدیدن واسه حرف مزدم طلاق داد بعد اونم کلی خواستگار رفت ولی یهو 16ساله گرفت همه تو شوکن 😂

قولم قوله.                                                              تا پای مرگ دوستت خواهم داشت...  
من ک ۱۶ سالگی عقد کردم الان ۱۹ سالمه ی ساله که سر زندگیمم  واقعا راضی ام  چرا ازدواج بده ...

درست چیه ؟؟؟اینده شغلی .موقعیت اجتماعی .همه فدای شوهر بابا شوهر به وقتش خوبه دا نمیگیم که نکنین من با دیر لطدواج کردنم مخالفم 

زن اولش دو سال ازش کوچیک بود انقد دختر نازی بود ولی همه فامیل میگفتن حیفه پسره اینو گرفته اخه این چی ...

الان زن اولیه حقشه شوهر کنه یا مقام بالا بره بنظرم و  چون مرده پدوفیلیا بوده رفته 16 ساله گرفته زن اولی رو ول کرده

من ک ۱۶ سالگی عقد کردم الان ۱۹ سالمه ی ساله که سر زندگیمم  واقعا راضی ام  چرا ازدواج بده ...

تازه بابامم میگفت حداقل ۲۲ به بالا شوهرت میدم 

خونه بابامم چیزی کم نداشتم از خرجی و ازادی 

هرجا میخاستم برم بابام اجازه میداد 

ولی من نمیخاستم به گناه بی افتم خودمو میشناختم میدونستم اگه ی نفر بم ابراز محبت کنه خر میشم

کی ط رو قشنگت کرده؟ 😆💃مست و ملنگت کرده؟👏👏👏

خانما یه سوال دارم اجیای گلم 

اگه موقعیت درس خوندن نداشتی باشیم! 

اگه نتونیم کار کنیم

خانواده باهات بد رفتاری کنه.. حتی خرجت هم نده.. 

ویکیو دارین ک عاشقتونه خیلی زیاد... وحاضره باهاتون ازدواج کنه... اما سنتون کم بود مثلا 18قبول میکردین؟ 

یه راهنمایی میخوام 🥺❤️

الان چیکار میکنه؟  درس میخونه؟  عیب نداره هر آدمی خطاکاره باید ازش درس گرفت

طفلک دلم براش خونه خیلی درس خون بود راهنمایی نمونه قبول شد اما چون از خونشون دور بود اوردنش مدرسه دولتی داغون نزدیک خونشون نوشتنش با اینا همه درسشو خوند میخواست بره کلاس هشتم زنگ زدن گفتن هفته دیگه عقدکنانه تشریف بیارید بماند که از بابام و عموم که مثلا بزرگتر بودن یه مشورت نگرفتن  پارسال هم به بهونه کرونا فرستادنش سر خونه زندگیش حالا معلوم شده پسره دست بزن داشته و کلی از جهازشو شکونده و ابرو ریزی کرده طفلک شاگرد اول شده گفته چرا شاگرد اول شدی تو نباید دیگه درس بخونی الان یه بچه شونزده ساله درگیر دادگاه و وکیل و طلاقه امیدوارم از این به بعد گند نزنن به زندگیش 😔🥲