2777
2789
عنوان

خواستگار

100 بازدید | 6 پست

سلام دوستان

من یه خواستگاری دارم که مذهبی هستن حالا قرار شده چند جلسه باهم حرف بزنیم و بیرون بریم که از هم شناخت پیدا کنیم.ولی نمیدونم درمورد چی باید حرف بزنم در کل من کم حرفم و جلسه اول هم که اومدن تو اتاق خیلی کم حرف زدیم بنظرتون چیا بپرسم چی بگم ؟

درمورد زندگی آینده🤷🏻‍♀️

خب ببین چه چیزایی برات مهمه توی زندگی و الویته و دوست داری همسر آینده ات چجور آدمی باشه برحسب اینا سوالات رو بپرس و متقسم هم نپرس سعی کن سوالات به صورت چالشی باشه که نتونه با یه آره و نه جواب بده 

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

منم کم حرفم ولی برای جلسات آشنایی کلی حرف هست برای گفتن 

از معیارات و توقعایی که از طرف مقابلت داری 

از خصوصیات اخلاقی و رفتاری خودت

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این لینک یکی از تاپیک هاست

این تاپیک رو برو بخون حتما بدردت میخوره

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

خب سریعا نرو روی عقاید . اول از همه از ملاک هاش بپرس بگو ملاک هاتون چیه

بعد ملاک های خودتم‌بگو

بعدش ازش بپرس چه رفتار خاصی هست که دوس دارید همسرتون حتما داشته باشه؟

بعد بذار اون بیشتر سوال بپرسه بگو سوالاتتونو بگید

بعد اخر سر از عقاید بپرس بگو پوشش همسرتون باید چطوری باشه 

بعد تا چه حد به نماز و روزه رو انجام میدید

بعد راجب خانوادش بپرس که چجوری هست رفتاراشون

ببین حتما اولش از اخلاقاش بپرس و بذار اونم بپرسه تا اول چم و خم کار دستت بیاد بعد برید سراغ عقاید مذهبیتون