باهاش دعوام شده اخه کسی که خونه نداره چرا فکر نیست میگه وام بگیریم مغازه بخریم مگه ادم میخاد تو مغازه زندگی کنه روز اول بهم میگفت الویتش خونست الان حرفش تغییرکرده بهش گفتم اگه اینجوریه من نمیتونم ادامه بدم گفت هروقت یه چیزی میشه همش میگی تمومش کنیم انگار خیلی دوست داری اگه اینجوره باخانوادت حرف بزن تمومش کن حالا که دوست داری
چون تا میخوای مشتری ثابت پیدا کنی،بای مکانت رو عوض کنی.
واقعا اینقدر راحت میتونی به یک رابطه پایان بدی؟
من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜 از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐 از تبلیغ متنفرم.😤🤮 فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊 لینک کانال پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@ در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
خیلی سر این اخلاقاش دعوامون میشه ولی این یکی فرق داره من از وام ازدواج گذشتم که بمونه واسه خونه الان میخاد وامو بده شریکی مغازه تاچندسالم باید قسط بده و بگه ندارم واسه خونه
من بودم بازم مغازه رو انتخاب میکردم. همه چی پله پله. واسه خونه دار شدن یه بازه زمانی باید در نظر گرف ...
گفتیم وام ازدواج بذاریم واسه خونه یا زمین ولی الان اقا فکر مغازه افتاده اونم شریکی با داداش چون شغلشون با داداشش شریکه گفتیم عروسی کنیم یه مدت خونه خودشون زندگی کنیم که بتونیم پس انداز کنیم خونه بگیریم الان بخواد مغازه بگیره چندسال طول میکشه تا قسطشو بده کسی که اینقدر میخواد قسط بده چجوری میتونه پس انداز کنه خونه بگیره حتما ده سال هم باید اونجا بمونیم تا بتونه خونه بگیره حالاشایدم باز نتونه خونه بگیره ازاونجا که رفتیم بریم خونه اجاره کنیم بنظرشما بازم مغازه انتخاب میکنید با این همه مشکل؟
خیلی خستم کرده از رفتاراش انگار حرف حرف خودشه تصمیم من ارامش من واسش مهم نیس
به نظر من موارد اقتصادی رو باید به خود آقایون بسپریم
من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜 از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐 از تبلیغ متنفرم.😤🤮 فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊 لینک کانال پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@ در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂