باهاش دعوام شده اخه کسی که خونه نداره چرا فکر نیست میگه وام بگیریم مغازه بخریم مگه ادم میخاد تو مغازه زندگی کنه روز اول بهم میگفت الویتش خونست الان حرفش تغییرکرده بهش گفتم اگه اینجوریه من نمیتونم ادامه بدم گفت هروقت یه چیزی میشه همش میگی تمومش کنیم انگار خیلی دوست داری اگه اینجوره باخانوادت حرف بزن تمومش کن حالا که دوست داری
مغازه بهتره درسته خونه هم مهمه ولی بنده خدا چرا میخای صابخونش کنی ؟ خونه بخره بزنه به نام خودش اون ...
نمیشه آدم باید از اول فکر زندگیش باشه وقتی خونه نداشته باشی افسوس بخوری خودتو پیر کنی چه فایده داره ادم اول خونه هست که مهمه با مستاجر بودن میشه کیف کرد یک سال دوسال مستاجرباشی با این وضع اقتصادی نمیشه مستاجرباشی چندسال
گفتیم وام ازدواج بذاریم واسه خونه یا زمین ولی الان اقا فکر مغازه افتاده اونم شریکی با داداش چون شغلش ...
بستگی به شرایطو جای مغازه داره.اگه پول شوهرت در حدیه که یه جایی ته پاساژ و جای نامرغوب که مشتری خور نیست میخواد بگیره همون بهتر خونه بگیره. در غیر اینصورت بازم مغازه در اولویته. اگه خانواده شوهر آدمای سالمی بودن تو خونه ای که اونا دادن مینشستم ازشونم تشکر میکردم که اجازه دادن. اگه آدمای سالمی نبودن و آزارگر بودن یه خونه اجاره میکردیم. زندگی سختی داره دیگه
فرض کن خونه اجاره کنه فکربعدشم باید کنی که دیگه خرج زیاده پس انداز نمیشه کرد تاکی باید مستاجرباشی من الان فکر خونه هستم ومیگم پیش خودشون زندگی کنیم بخاطر اینه که نخوایم مستاجر بشیم
فرض کن خونه اجاره کنه فکربعدشم باید کنی که دیگه خرج زیاده پس انداز نمیشه کرد تاکی باید مستاجرباشی من ...
خب خانمم کم کم شمانبایدتوقع داشته باشی تا مغازه خریدخونم بخره،اونم بااین شرایط قبول دارم داشتن خونه راحتی خانمها هست ولی اگه فکراقتصادی داشته باشی خریدمغازه خیلی بهتره بازم سعی کن با سیاست راضیش کنی نه بادعواکه خونه بخرید