با یکی دو ماه پیش بحث شدیدی کردم یعنی از دستش ناراحت شده بودم توپی وی بهش گفتم خیلی دوستانه اون جواب نداد اما اومد تو گروه هرچی از دهنش در میومد از تهمت به توهین وتهدید به من گفت اصلا موضوع رو جوری گفت که همه فکر کنن من بهش فحش دادم همزمان پسر بی ادبش هم حرفای زشت میزد وخودش انداخت وسط خلاصه سلیطه بازی دراورد من هم چند تا جواب کوبنده مودبانه ولی سوزان دادم چون واقعا خونم جوشیده بود دو تا از کاراش که درحقمون کرده بود گذاشتم جلوی چشمش به نظرتون نباید جوابشو میدادم؟ البته بعد از این که دید جواب دارم میدم هر دوشون ناسزا وپسرش فحاشی کردن ولال شدن خدا وکیلی شما بودید سکوت میکردید در مقابل این حجم تهمت وتوهین?؟؟؟؟ کارم درست بود؟؟؟؟؟
بعد تو گروه گفتم من از دستش ناراحت شدم وبهش انتقاد کرده بودم چون حرفم حق بود وحرف حق تلخه متهم شدم به حسادت وبدجنسی البته به نظر اینا همه این گروه حسود وبدجنسنن ما دیدیم که با دیگران هم این جوری رفتار کردن منم حرفاشون رو واگذار به خدای منتقم میکنم آرزوی موفقیت دارم براتون خداروشکر اینقدر خانواده ودوستان خوبی دارم که با حذف اینا هیچ مشکلی برام پیش نمیاد خداحافظی کردم لفت دادم چطور بود متنم؟؟؟؟