2777
2789

با یکی دو ماه پیش بحث شدیدی کردم یعنی از دستش ناراحت شده بودم توپی وی بهش گفتم خیلی دوستانه اون جواب نداد اما اومد تو گروه هرچی از دهنش در میومد از تهمت به توهین وتهدید به من گفت اصلا موضوع رو جوری گفت که همه فکر کنن من بهش فحش دادم همزمان پسر بی ادبش هم حرفای زشت میزد وخودش انداخت وسط خلاصه سلیطه بازی دراورد من هم چند تا جواب کوبنده مودبانه ولی سوزان دادم چون واقعا خونم جوشیده بود دو تا از کاراش که درحقمون کرده بود گذاشتم جلوی چشمش به نظرتون نباید جوابشو میدادم؟ البته بعد از این که دید جواب دارم میدم هر دوشون ناسزا وپسرش فحاشی کردن ولال شدن خدا وکیلی شما بودید سکوت میکردید در مقابل این حجم تهمت وتوهین?؟؟؟؟ کارم درست بود؟؟؟؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم جواب که میدادم هیچ مودبانه هم جواب نمیدادم تا دلم قشنگ خنک شه 😁

بازم اون موقع شوکه شدم نتونستم خوب جواب بدم یعنی دادم ولی میتونستم سوزاننده تر بگم الان فکرش رو میکنم

بعد تو گروه گفتم من از دستش ناراحت شدم وبهش انتقاد کرده بودم چون حرفم حق بود وحرف حق تلخه متهم شدم به حسادت وبدجنسی البته به نظر اینا همه این گروه حسود وبدجنسنن ما دیدیم که با دیگران هم این جوری رفتار کردن منم حرفاشون رو واگذار به خدای منتقم میکنم آرزوی موفقیت دارم براتون خداروشکر اینقدر خانواده ودوستان خوبی دارم که با حذف اینا هیچ مشکلی برام پیش نمیاد خداحافظی کردم لفت دادم چطور بود متنم؟؟؟؟