2777
2789
عزیزم امیدوارم مشکلشون حل شه متاسفانه بازی با آتیشه گاهی خیلی سخت تموم میشه😔 انشالله که بهبودی کا ...

میدونی گلم اونها خودشو از بچگی بابای منو میخواستن اگه بابام اشتباهی نمیکرد قطعا اون الان مقام بزرگی داشت پیش اونها :) داستانش خیلی خیلی پیچیدست شاید اصلا اگ بخوام بگم خیلی ها باورشون نشه 

میدونستید ک بهشت و جهنم همه درجایی هستند ک ما داریم زندگی میکنیم :) پدرم میگه مثل ی پرده ایه جلوی چ ...

قدر پدرتونو بدون 

یه گوهر نابی دارید که فکر می کنم به چالش نمی کشید ایشونو ...

هرروز سوالای مختلف بپرسین ازشوون و یاد بگیرین ...

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی گلم اونها خودشو از بچگی بابای منو میخواستن اگه بابام اشتباهی نمیکرد قطعا اون الان مقام بزرگی ...

امیدوارم درست بشه 💔❤️

اگر فرد بی اعصابی هستی یا لحن تندی داری ریپلای نکن مرسی عزیزم

قدر پدرتونو بدون  یه گوهر نابی دارید که فکر می کنم به چالش نمی کشید ایشونو ... هرروز سوالای م ...

من خیلی علاقه دارم ب اینجور چیزها و همیشه تا گیرش بیارم سوال پیچش میکنم اما اون همیشه یچیزهایی رو ازم پنهون میکنه میگ نمیشه خیلی چیزهارو بهت بگم 

من خیلی علاقه دارم ب اینجور چیزها و همیشه تا گیرش بیارم سوال پیچش میکنم اما اون همیشه یچیزهایی رو از ...

حق دارن هرچیزی به وقت خودش ...

ولی سوالاتو بازم بپرس ازشون ...

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
نگفتم غلطه  اتفاقا فرکانساتون مثبت و هم سطحه ... اصلا ولش کنین متوجه منظورم نشدین 😊

فهمیدم=)

شما از چه منبعی استفاده میکنید؟

💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙               
حق دارن هرچیزی به وقت خودش ... ولی سوالاتو بازم بپرس ازشون ...

قراره چند روز دیگ ک زیاد سرش شلوغ نیست بشینیم باهم صحبت های زیادی بکنیم ولی این اتفاق قرار بود چندسال پیش بیفته تا الانم ادامه داره و هیچوقت نمیشه بشینیم درست صحبت کنیم 😬😅

میدونی گلم اونها خودشو از بچگی بابای منو میخواستن اگه بابام اشتباهی نمیکرد قطعا اون الان مقام بزرگی ...

درسته درک این چیزا برای کسایی که به چشم ندیدن سخته منم پدر بزرگم یه زمانی دعا می نوشت و ارتباط داشت اما خوب سر یه قضیه اشتباهی شد که نباید میشد ترک کرد این کارو

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 
نه اهل فرقه و اینا نیستم  آزادی در عین اسارت و نمی خوام  من عاشق اون اسارتی ام که توش آز ...

من که منبع رو نفهمیدم ولی موفق باشید

💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙