2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 34 پست
مگه حتما باید یه چیز گرون بگیرین چون طلا اورده🙄

😐😐😐

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

چیه😂

در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی...                                  مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی   ببینی بسوزی😎                                                            من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی روروئک رو بهش بدیم

اره دیگه اگه استفاده نمیکنی بهش بده و یه چیز دیگه بفروش جاش

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
خب باید کادو ی که اومده در اندازه وحدودش برد دیگه نمیشه که از روش برداشت😌😌

اره درسته منظورم اینه حالا طلا نبود اشکالی نداره نگفتم که یه دست کاسه ببره😂

کاربر قدیمیم تا دوهفته تعلیق شدم 😒🤦‍♀️
مگه حتما باید یه چیز گرون بگیرین چون طلا اورده🙄

طلا اورده طلا باید بده دیگه حالا سبک تر زشته اینطوری خب

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
خب داره میگه باید رورویک بچمو بفروشم مگه اجباریه اخه

عزیزم هر دادی یه ستدی داره اگه از قبل پس انداز نکردن خب طبیعیه با فروش روروئک جبران کنن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
طلا اورده طلا باید بده دیگه حالا سبک تر زشته اینطوری خب

اوکی ببره🙂 چون گفت یکم دستش تنگه اینجوری گفتم وگرنه مثلا یکی ۲۰تومن میاره ادم باید ۴۰ تومن ببره میدونم

کاربر قدیمیم تا دوهفته تعلیق شدم 😒🤦‍♀️