2777
2789
عنوان

جاری

390 بازدید | 34 پست

وقتی بچم به دنیا اومد یه پلاک طلا براش اورد و الان خودش بارداره و ما باید طلاشو یه جوری پس بدیم و قصد داشتیم رورویک بچمو بفروشم و پول طلاشو جور کنم و جاریم شوهرمو کشوند کنار بهش گفت روروئک بچتو بهمون بدین ، حالا موندم چکار کنم ؟ 

لبخند بزن   

چه جاریه خوبی دمش گرم 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیز دیگه ای بفروش

در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی...                                  مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی   ببینی بسوزی😎                                                            من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪

واقعا روروئک چقد گرون شده فکرشم نمیکردم بعدم نفروش بعدا لازم میشه واسه بچه بعدیت ی فکر ریگه بکن

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

با پول روروئک میشه طلا خرید

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
مگه روروکه چقدپولشه لامصب

همون... تو دیوار هس فوقش دیویست 

در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی...                                  مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی   ببینی بسوزی😎                                                            من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪

پلاکش رو ببر بازار قیمت کن . روروئک رو هم دست دومش رو قیمت بگیر . بقیش رو سکه پارسیان بده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام