2777
2789
عنوان

عکس منو دخمیلم توی بیمارستان🤗

8747 بازدید | 312 پست

همه داشتن از درد سزارین بیهوش میشدن من داشتم آرایش میکردم😂😄🤣ماما و پرستاره می گفتن چ روحیه ای داری 

درسته اولش مرگو باچشای خودم دیدم خیلی اذیت شدم ولی گذشت  خوب ک شدم گفتم یکم روحیمو عوص کنم ماماهای ک میشناختنم گفتن انگار ن انگار داشتی ی ساعت پیش میمردی 😂😄🤣گفتم چیکارکنم ناله کنم گفتن ن همون ارایش کن بهتر

وقتی دکترمم دیدم شاخ گوزن دراورد😐😥🖐گفت مگه ت همونی نبودی میزدی تو سرت خودت واسه طبیعی مگه ت همونی نبودی ک تو اتاق عمل زجه میزدی مگه ب همسرت نگفتی حواست ب بچهام باشه 😄گفتم چراخودمم گفت ماشلله چقدر بامزه شدی و روحیه قوی داری 😋😉گفتم مرسی 

خب حالا عکس بزارم😊😐😉😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدم نو رسیده مبارک

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بزار

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بنظر من تا وقتی گـــریه کردن آرومتون میکنه... با کـسی حرف نزنینシ︎⌫        ‌‌‌‌‌تو سخت ترین زمان ممـکن به تنـهایی پناه آوردم!پس مـتاسفم اگـه جوری رفتار میـکنم که انـگار بـه کـسی احتیاج ندارم

منم حالم جا اومد و صبحونه خوردم رفتم دوش گرفتم و ارایش کردم تر و تمیز بودم وقتی اومدن دیدنم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته