2777
2789
عنوان

عکس منو دخمیلم توی بیمارستان🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 8747 بازدید | 312 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۹۰۰بود عزیز ضربان قلبش بالا بود دکتر گفت بیفته توی کانال زایمان چون بهش فشار میاد ناخاسته بالاترم ...

عجب دکتر فهمیده ای..من ۳۸۰۰ بود دخترم..فشارمم بالا بود بازم سز نکردن...

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
عجب دکتر فهمیده ای..من ۳۸۰۰ بود دخترم..فشارمم بالا بود بازم سز نکردن...

خدایی خیلی خوبه و مهربون گفت دلم برات میسوزه ک قرار سز بشی ماما گفت چرا گفت چون اولی رو طبیعی عالی آورد حیفه 

بعد ک و زنش کردن گفت سونو آخری ک دادی اشتباه و زنش گفتن نمیونستی طبیعی بیاری ولی درگذشته ازهمه اینا بحران سختی و پشت سر گذاشتی خدایی نکرده فقط چم ساعت دیر میکردی ممکن بود خفه بشه 

عزیزم من داروسازی خوندم و الان داخل داروخانه پسر عموم هستم 

عزیزم یه سوال امپول پروژسترون بمونه خراب میشه؟من باردار بودم پنجاه تا دکترم داد لک داشتم بعد ک رشد نکرد جنین نزدم تا این ک سقط شد حالا 35تاش مونده تو یخچال بمونه خراب میشه؟

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊
عزیزم یه سوال امپول پروژسترون بمونه خراب میشه؟من باردار بودم پنجاه تا دکترم داد لک داشتم بعد ک رشد ن ...

چند مدته؟

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
28اردیبهشت خریدم.تا کی قابل استفادس؟

تا ۶ ماه

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

مبارکت باشه قشنگم انشالله نامدار باشه🌱

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱