2777
2789

زنگ میزنه میگه شام میام اونجا ..بعد زنگ میزنه به اون یکی خواهرمم میگه شب بیا خونه پریا ..این کار همیشه تکرارمیشه .دلم میخوادبهش بگم خب دوست داری ببینیش چراخونه خودت دعوت نمیکنی هردفعه فقط خونه من بایدهمدیگرو ببینید .بعدخودش اگر اون خواهرم بره به من نمیگه برم .بخاطر خوردن نیستا .رفتارش اذیتم میکنه .الانم زنگ زد گفت اخرهفته میایم اونجا .منم گفتم من خونه عمه شوهرم دعوتم نیستم (البته دروغ گفتم )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب خواهرت چی گفت؟؟

ی بار خودت برو خونشون بعد ب خواهرت زنگ بزن تا بیاد شایدددد یاد گرفت

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
چرا همچین کردی گلم کاش منم خواهر داشتم هی میومد خونه ام😕

اخه خواهره اینجوری خیلی احساس زرنگی میکنه

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
خوب خواهرت چی گفت؟؟ ی بار خودت برو خونشون بعد ب خواهرت زنگ بزن تا بیاد شایدددد یاد گرفت

گفت هردفعه من میخوام بیام تونیستی(ولی باراول بودبهش گفتم نیستم)

خواهرته هاااااا خب زنگ بزنه بیاد مگه چیه 😐

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.
من بچه کوچیک دارم بعد باخانواده شوهرمم بحث وجدل دارم اصلا حوصله نداشتم

واه واه نگو خانواده شوهر همیشه گوز بالا گوزن.

دنیادا قارانلیغلاراگر ال اله وئرسه بیر خیرداجاشمعین ایشیقین سوندوره بیلمز