2777
2789
مهساخانوم میشه از منم بگی لطفا ممنونم عزیزم من با شوهرم خیلی بحث داریم یعنی دعوا همش  ۱.زندگی ...

خوب‌میشه 

یه‌مخالف‌دارن‌فکرکنم‌ازطرف‌خانواده‌ها 

نمیدونم‌ولی‌حس‌میکنم 

ولی‌احتمالش‌زیاده‌ازدواج‌کنن

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂  سس‌فلفلی؟

مهسا مهسا

من کی ازدواج میکنم چند سالگی

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
خوب‌میشه  یه‌مخالف‌دارن‌فکرکنم‌ازطرف‌خانواده‌ها  نمیدونم‌ولی‌حس‌میکنم  ولی‌احتمالش ...

قربونتون برم الهی مرسی که جواب دادین 

لطفا، لطفا، لطفا با قلب پاکتون به درگاه خدا دعا کنین که زندگیم درست بشه و بحثام تموم بشه❤خوشبخت دو عالم بشین الهی آمین

قربونتون برم الهی مرسی که جواب دادین  لطفا، لطفا، لطفا با قلب پاکتون به درگاه خدا دعا کنین که ...

ميشه منم دعاكنم برات؟♥️

بشه همونكه ميخواي عزيزدلم

آرام باش...‼️الان تاريخ 1501 است و ما رفته ايم...پس هيچ چيزي ارزش اين همه دلهره و غم را ندارد...🚫
مهسا اگه تااخر اين ماه گفت شيريني پيش من داري😂😂😂شارژ اينترنت يا هرچي♥️واقعي ميگم

👻👻👻👻👻من‌اپل‌میخوام😎😂😂😂😂

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
خوب‌میشه  یه‌مخالف‌دارن‌فکرکنم‌ازطرف‌خانواده‌ها  نمیدونم‌ولی‌حس‌میکنم  ولی‌احتمالش ...

مهساااااااااااااااا

من کی دوباره عاشق میشم

کی ازدوتج میکنم

کنکور لامصب چی قبول میشم

مهساااااااا به من ج بدهخخخهههههههههه

نابزنفسالینهستعیتتللمتبب

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
👻👻👻👻👻من‌اپل‌میخوام😎😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂واسه همه هزينه هات مرسي 😂😂😂 اجي درحد گاردش ميتونم برات هزينه كنم

آرام باش...‼️الان تاريخ 1501 است و ما رفته ايم...پس هيچ چيزي ارزش اين همه دلهره و غم را ندارد...🚫
قربونتون برم الهی مرسی که جواب دادین  لطفا، لطفا، لطفا با قلب پاکتون به درگاه خدا دعا کنین که ...

ممنون‌عزیز‌دلم‌چشم‌حتما❤️❤️😍😍

فدات بشم ممنونم گلم🌹❤😍 الهی که خدا یک در دنیا و هزار در آخرت نصیبت کنه مهربون

قربون دلت بشم ناراحت نباشيا خداهست هميشه♥️🌼