2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه‌بیشتره‌فاصله‌سنی‌وگفتم  زیریک‌سال‌باردارمیشی

مهسا مهسا

جواب منم بده بگو پسره دلش برام تنگ میشه یا نه قدر  منو میدونه یا نه

رابطش با دختر جدیده جی میشه

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
عشقم همین سوال منو ج بده که پسره دلش برا من تنگ میشه یا نه؟ قدر منو میدونه یا نه؟

☹️یجوریه‌پسره‌نمیدونم‌حس‌میکنم‌زیادی 

مغروره 

نه☹️

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
مرسی‌عزیزم❤️  مهربونی  زودرنجی   ذهنت‌اشوبه‌گاهی  به‌یکی‌فکرمیکنی

مهساخانوم میشه از منم بگی لطفا ممنونم عزیزم

من با شوهرم خیلی بحث داریم یعنی دعوا همش 

۱.زندگیم خوب میشه یا طلاق میگیرم؟

۲.محیا و امین با هم ازدواج میکنن؟خوشبخت میشن؟

☹️یجوریه‌پسره‌نمیدونم‌حس‌میکنم‌زیادی  مغروره  نه☹️

عجببببب

رابطش با دختر جدیده چی میشه

یکم از مشخصات ظاهریشم میگی

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
عه مهسا😂😂😂ميگما سواستفاده كنم 😂😂😂 كي احساس كوفتي شو بم ميگه مردم بخدا♥️ اجي ببخشيد

عه 😂😂😂😂😂 

میگه‌همین‌‌روزا

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
سس خوندن خودت گفتي بخونم يا حس كردي يا چي

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

سس‌فلفلی؟

عه 😂😂😂😂😂  میگه‌همین‌‌روزا

مهسا اگه تااخر اين ماه گفت شيريني پيش من داري😂😂😂شارژ اينترنت يا هرچي♥️واقعي ميگم

آرام باش...‼️الان تاريخ 1501 است و ما رفته ايم...پس هيچ چيزي ارزش اين همه دلهره و غم را ندارد...🚫
☹️یجوریه‌پسره‌نمیدونم‌حس‌میکنم‌زیادی  مغروره  نه☹️

گلم بهت پیام دادم..لطفا جوابمو بده...منتظرم

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..