2777
2789
عنوان

هیچ وقت اولویت اول نبودم

341 بازدید | 11 پست

چه تو دوستی چه تو اقوام چه تو رفاقت......

دخترداییم تا چن شب پیش اصرار رو اصرار که بیا خونمون بمون خوش بگذرونیم و اینا. ولی اون یکی دخترداییم که میشه دختر عموی اون هم اومد خونشون. از اون موقع دخترداییم فقط به اون یکی دخترداییم توجه میکنه. انگار نه انگار که منم مهمونشون هستم. چقدر هر دو تامون این تصور رو داشتیم که با هم خوش میگذرونیم. من اولویت دوم هستم همیشه. و اصلا محلی به من نمیزاشت. تا وقتی که یکی نباشع من فقط واسه این وجوددارم کع جای بقیه رو پر کنم نه که اولویت اول کسی باشم. هع:)

رلطی ب دوست داشتن نداره فکرتو نزار

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی بچه بودم یسری از بچه های فامیلای بابام بودن که هرموقع کسیو نداشتن خوب بودن باهام ولی وقتی با هم بودن به من هیچ اهمیتی نمیدادن 

منم همون موقع حذفشون کردم از زندگیم و دیگه ام طرفشون نرفتم تا الان و خیلیم راحتم با اینکه تنها میشینم ولی میدونم ازم سو استفاده نمیشه و هیچ مشکلیم با تنهاییم ندارم اتفاقا یجوریم حال میکنم باهاش وقتی اونارو میبینم و یادم میاد چه آدمایی بودن و من تونستم حذفشون کنم و بهشون اهمیت ندم