مستاجرم باشین ( واینکه شوهرتون بگه پول خودته هرکار دوست داری بکن باهاش ) چیکار میکنین من دلم میخواد برم همشو طلا بگیرم چیزای شیک و سنگین مثلا فقط یه النگو بگیرم صد ولی النگوها به نظرتون اشتباهه ؟
یه انگشتر جواهر صدتومنی 😍
السلام علیک یا بقیه الله فی ارضهالسلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
روز شمار تولد دخترمه .. باردار نیستم . لاحول و لاقوه الا بالله توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهمولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمیخورم
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.