2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ببینیم شوهرم چی گف

458 بازدید | 17 پست

اونایی که در جریان تاپیک هام هستن شوهرم معتاد بود...خودشو کاملا انکار کرد و گف مواد واسه این نبوده واسه دوستشه و ... کلا همه چیزو انکار کرد ...

منم امروز مهریه مو گذاشتم اجرا فقط ماشین داشت که اونم توقیف کردم نمیدونم تا حالا خانوادش دونستن یا نه به نظرتون خیلی تند رفتم یا حق داشتم ؟ 

انقدر که به من دروغ گفته بودن ۲ ماه زندان داره خودم رفتم پرسیدم گفتن ۴ سال و چن ماه خودشم مصرف کننده مواده ولی بهم گفت من اصلا معتاد نیستم هر وقت خاستنی یهویی بیا منو ببر ازمایش 😔 

اگه بچه نداری جداشو.

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا هم تند نرفتی

بچه هم داری؟

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
ندارم دوساله عقدم 

جاری من شوهرش معتاده.توعقدفهمیده جدانشده الان۱۳سال داره تحمل میکنه بابدبختی زندگی میکنه یه دختر داره.صدبارترکش دادن بازمصرف کرده

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...