2777
2789
دوقطبی یعنی چی؟

یه بیماری روحی و روانیه . چندین ساله داروی افسردگی میخورم .از ترس قضاوت دیگران میش روانپزشک نرفتم . دکتر عمومی گفت افسردگی حاد داری. ولی تو سایت با دو قطبی آشنا شدم و اطلاعاتم که بیشتر شد متوجه شدم منم دو قطبیم

گاهی الکی شادم و زیادی ولخرج

گاهی افسرده و غمگینم بی دلیل 💔

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم واس خوب شدن زندگیم به خودم دلداری میدم😔💔

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸
دوقطبی چیه 

گاهی الکی شادم و زیهدی ولخرجم و انرژی زیادی دارم  .گاهیم بی دلیل غمگینم و گریه بی دلیل میکنم . کلا متعادل نیستم 💔

یه بیماری روحی و روانیه . چندین ساله داروی افسردگی میخورم .از ترس قضاوت دیگران میش روانپزشک نرفتم . ...

زیاد ناراحت نباش..والا منم مثل توام..وقتی غمگین میشم..تا داد نزنم..حرصمو خالی نکنم..دیگرانو ناراحت نکنم نمیشه..اگه هم فهمیدی زیادی حادثه.. برو پیش یه روانپزشک یا یه مشاوره ی دلسوز..که دلسوزانه خوبت کنه..نه اینکه مثل موش آزمایشگاهی انواع قرص بده بهت..تا ببینه کدومش خوبه..

خونمون خنثی هستم 

نه حالم خوشه نه بد 

تغریبا از شکست دیروز دارم رد میشم و یه حس راحتی شاید به دست بیارم 

تو فکر اینم که یه هدف تعیین کنم واسه دو سال این کنکور ولی تنبلیم میشه 

من حسابم ز ، همه مرُدم این شهر جداست   من امیدم به خدا بعد خدا،هم به خداست

الان دراز کشیده ام میخوام برم خوراکی بخورم 

فقط نمیدونم دنت شکلاتی بخورم یا مارشمالو یا پچ پچ یا آبمیوه یا شیر کاکائو و خوراکی های دیگه ک خواهرم خریده امروز .‌ندیدم چیا هستن .‌ساعت چهار تا پنج هم کلاس دارم 

تصمیم گرفتم برم مارشمالو بخورم 😋😂

دلبر ناب دلم 
زیاد ناراحت نباش..والا منم مثل توام..وقتی غمگین میشم..تا داد نزنم..حرصمو خالی نکنم..دیگرانو ناراحت ن ...

اره تصمیم گرفتم برم پیش روانپزشک .چون این بیماری درمان نمیشه .ولی با دارو کنترل میشه

دلم واسه جوونیم میسوزه که بی اطلاع از علت اصلی هدر رفت 

حیف از جوونیم💔