2777
2789
نه توی همه بچه ها اینجوری نیست که شیشه بدی دیگه سینه رو نگیرن   ببین گوش کن به حرفم یکی ق ...

چندتا مک میزنه بعد گریه میکنه

خیلی ببخشید پی پیش شله

خدایا شکرت
چندتا مک میزنه بعد گریه میکنه خیلی ببخشید پی پیش شله

این خط این نشون بچه ت آلرژی داره شک نکن 

معمولا آلرژی مگه اینکه حاد باشه زود تشخیص داده بشه اگر خیلی حاد نباشه مثل بچه من و شما دیر تشخیص داده میشه 

بذار بهت بگم اگر بچه ت آلرژی داشته باشه و الان شیر خشک و شیر خودت رو با هم بهش بدی چی میشه 

شما با شیر دوش شیر خودت رو میدی 

بچه شیر خشک رو هم می‌خوره 

چون سینه مکیده نشده به مرور شیر خودت کم و رو به خشک شدن میره و مقدار شیر خشک مصرفی بچه بیشتر شده

یهو میبینی بچه نه تنها شیر خودت رو از شیشه نمی‌خوره بلکه شیر خشک رو هم نمی‌خوره 

می‌بری دکتر احتمال آلرژی میدن و مجبور میشی شیر خشک مخصوص بچه های آلرژیک رو بدی که بسیاااااااار تلخه و اونجا حسرت میخوری که کاش شیر داشتم و میتونستم رژیم بگیرم که مجبور نشم این شیر خشک تلخ رو به بچه بدم

اتفاقی که برای همکار من افتاد این بود 

ولی الان اگر رژیم بگیری توی یکی دو هفته میفهمی آلرژی داره یا نه 

اگر نداشت که هیچی میتونی انتخاب کنی بهش شیر خشک معمولی و در کنار شیر خودت بدی

ولی اگر آلرژی داشت و تو رژیم بگیری اونوقت ثابت فقط شیر خودت رو میدی چون رژیم بگیری دیگه بچه سینه رو پس نمی‌زنه تازه میبینی وای این بچه منه که محکم داره مک میزنه؟ این همون بچه ست که دو تا مک میزد رو بر میگردوند گریه می‌کرد؟ 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این خط این نشون بچه ت آلرژی داره شک نکن  معمولا آلرژی مگه اینکه حاد باشه زود تشخیص داد ...

رفلاکسم داره اخیرا شدید هم شده 

اینم از علایم الرژیه؟بعد اگه الرژی داشته باشه تا کی باید این رژیم رعایت کنم؟و اینکه شیرخشکم کامل قط کنم اگه متوجه شدم الرژی داره؟

خدایا شکرت
خیلی ممنون دوست عزیز  خدا خیرت بده

خواهش میکنم عزیزم رژیم گرفتی و اوکی شد شیر خوردنش اون لحظه که خیلی خوشحالی و داری شیر میدی و دعات به خدا میرسه واسه من و شوهر و بچه م دعا کن عاقبت بخیر بشیم 😁

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
رفلاکسم داره اخیرا شدید هم شده  اینم از علایم الرژیه؟بعد اگه الرژی داشته باشه تا کی باید این ر ...

برای بچه من هم آلرژی بود هم رفلاکس ولی بعد از رژیم رفلاکسش خیلی بهتر شد به لطف خدا

خوب شدنش بستگی داره که از کی بد شیر خوردنش شروع شده باشه

بچه ت الان چند وقتشه و چند وقتش بود که شروع کرد به بد سینگی؟

دو ماه چهار روزشه  دقیقا چهار روزه

خب خدا رو شکر 

بچه هایی که زیر چهار ماهشونه علایم نشون میدن ماکسیمم تا یه سالگی خوب میشن بچه من توی ده ماهگی کاملا خوب شده بود و من دیگه رژیم نگرفتم 

فقط رژیم کافیه مگررررر اینکه پوستش اگزما بزنه و  خواب بچه خیلی افتضاح بشه و روی رشد اثر منفی بذاره اون موقع دکتر آزمایش پوستی انجام میده و دارو میده ولی رژیم بگیری ان شاالله اصلا به اون مرحله نمی‌رسه مثل بچه من که اصلا حاد نشد به لطف خدا