2777
2789

سلام خانوما پسرم تازه ۴ ساله شده  و اصلا تمرکز روی چیزی نمیکنه همیشه دنبال بازی گوشیه کتاب کار گرفتم و روزانه خیلی کم وقت میزاشتم که زده نشه ولی با بی دقتی انجام و یا نصفه تمیرین و رها میکنه

امروز بردمش مهد کودک برای اولین بار مربی مهد میگه بیش فعاله حتی نقاشیم نکشیده بود میگه قدر ۱۰ تا بچه ازم انرژی گرفت میگه خیلی احتناعیه و این خوبه میگه زمان بدم تا بهتر بشه ولی من نگرانم تازه اونم کتاب کار میخواد و من میترسم به حرف اونم گوش نده و یک همبازی داره همسنه خودشه باهم بودن گفت باید از هم جدا بشن چون خیلی شیطنت کردن همبازی نداشته باشه بهتره

لطفا راهنماییم کنید

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میدونم جدا نکنید

چرا

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

كم كم درست ميشه با محيط خو ميگيره البته اگه پيشفاليش نياز به دارو نداشته باشه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
فقط میدونم جدا نکنید

اون دوستش بهتره که پیشش نباشه دست بزن داره و فوحش میده از خدام بود از اون جدا بشه ولی با بیش فعالیش چه کنم

كم كم درست ميشه با محيط خو ميگيره البته اگه پيشفاليش نياز به دارو نداشته باشه

امروز اولین جلسش بود مربی گفت زمان بدم اگه جواب نداد ببرم دکتر چی اطفال یا روانش کودک؟

امروز اولین جلسش بود مربی گفت زمان بدم اگه جواب نداد ببرم دکتر چی اطفال یا روانش کودک؟

گمونم دومي

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
چرا

چون یکی از آشنایان ما برادرش و به همین علت جدا کردن از دوستش

خیلی منزوی و گوشه گیر شد

بدون موسیقی؛زندگی اشتباهی بیش نیست!          ‌‌               من میرسم به تمام اهدافم!                                                حامی خانواده LGBT هستم!
ممنونم تو دورو برتوت نداشتید که بدونم چطور باهاش برخورد کنم؟

پيش فعال؟چرا داشتم متاسفانه اونو درمان نكردن و بچه با جدايي پدر مادر بدتر شد دست بزن داشت و يه كاراي خاصي ميكرد شما حتما مشاور ببر البته بعضي بچه ها شيطونن ذاتا بزرگ بشن ارومتر ميشن به مرور