2777
2789

تو یکی داری من ۳ تا دارم تک دختری بهتره😌خواهرم هم خیلی خوبه که من ندارم☹

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
به نظر من خواهر و برادر داشتن خوبیاش از بدیاش بیشتره ولی چ قدر خنده داره ک بعضیا تنها دلیلشون بر ...

آره خیلی خنده داره جدیداکه اصلاحاضربه چنین کاری نیستن نمونش داییام هه

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خدا حفظشون کنه س تا داداش دارم اما انقد دوس داشتم کنار این س تا ی خواهر داشتم

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

تو یکی داری من ۳ تا دارم تک دختری بهتره😌خواهرم هم خیلی خوبه که من ندارم☹

من یه داداش دارم

به نظر من خواهر و برادر داشتن خوبیاش از بدیاش بیشتره ولی چ قدر خنده داره ک بعضیا تنها دلیلشون بر ...

یا میگن ی دختر بیار دختر گریه کنه پدر مادرشه..

انقد بدم میاد

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

من خدا حفظشون کنه س تا داداش دارم اما انقد دوس داشتم کنار این س تا ی خواهر داشتم

شمابچه آخری بودید؟؟

اینجوری نگو.داداش که داری پشتت گرمه

حداقل بزرگ ترازمن بودناراحت نمیشدم کوچیک تره بدم میادنبودبهتربودالانم منومیزنه ازمم کوچیک تره به چیش پشتم گرم باشه که خودشم منوبزنه