2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

284 بازدید | 55 پست

سلام خانوما کیا زایمان طبیعی انجام دادن؟؟

درد داره؟؟؟

میدونم طبیعی بهتره اما خییییییلی من از زایمان میترسم ..لطفا کسایی ک طبیعی زایمان کردن نظراتشونو بگن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کی گفته طبیعی بهتره من گول همین حرفو خوردم خودمو داغون کردم شاید برای کسی خوب بوده ولی برای من افتضا ...

عوارض مال شما چی بود ؟من بعد ۴ سال هنوزم موقع نزدیکی بخیه هام درد میگیره شمام همینطوری؟

ببین من ۴۰ هفته زایمان طبیعی کردم 

ساعت نه شب رفتم بیمارستان ساعت ۱۲ و ۳۰ دخترم به دنیا اومد

درسته سختی های خودشو داره ولی وقتی بچت به دنیا اومد اصلا انگار نه حامله بودی نه بچه به دنیا اوردی سرحالی

ولی سزارین فقط اونموقعش خوبه که بچتو به دنیا میارن وگرنه بعد اون تا یه ماه باید کم کم بلند شی وکاراتو انجام بدی من دیدم وقتی به هوش اومدن چقد سخته

یه صلوات واسه دلم

سلام من طبیعی زایمان کردم

درد که معلومه داره 😊 اما به تدریج میزان درد زیاد میشه، اینطوری نیس که از اول خیلی درد داشته باشی

لحظه زایمان خیلی لحظه خاص و زیباییه، من خیلی دوستش داشتم و همه ی دردهام یادم رفت.

بخیه هام هم خیلی اذیتم نکرد، دو سه روز اول یه ذره درد داشتم اما نه اونطوری که از کار و زندگی بیوفتم

من زایمانم طبیعی بود البته اون موقع سز ممنوع بود. واقعا داغون شدم هم ۲ روز به شدت دردکشیدم هم الان کیست واژن دارم در اثر بخیه زایمان هم موقع نزدیکی بعد ۴ سال به شدت بخیه هام درد میگیره. 

عوارض مال شما چی بود ؟من بعد ۴ سال هنوزم موقع نزدیکی بخیه هام درد میگیره شمام همینطوری؟

آره من بخیه خیلی خوردم تا روی مقعد که باعث شقاق شده و الان نزدیک چهارساله هر چه درمان میکنم باز از همون نقطه باز میشه. درد زایمانم که بماند از 5 صبح درد کشیدم تا 12 شب تا سه ماه هم بخیه هام عفونت می‌کرد و درست نمیتونستم بشینم کلا نابود کردم خودمو