2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 55 پست

ببین مخیچکس به اندازه من نمیتدسید اما زایمان کردم  و اصلا هم وحشتناک نبود یهوسری انقباض ها هست که ایچاد درد میکنه تو بدن ک از کم و حتی خفسف تر از درد پریود شروع میشه کم کم مدت رمانش کم میشه تا اینکه لحظه زایمان میشه و اون لحظه فقط در تکاپوی به دنیا اوردنی و اصلا ب درد فکر نمیکنی سعی کن زیر نظر مشاور یا هر چیزی تمرینات ریلکسبشن انجام بدی ورزش هایی که دکترت اجازه میده و برای باز شدن لگن خوبه انجام لدی ذکر بگی انشالله زایمان عالی خواهی داشت

آره من بخیه خیلی خوردم تا روی مقعد که باعث شقاق شده و الان نزدیک چهارساله هر چه درمان میکنم باز از ه ...

تو هم که مثل من زایمان کردی و عوارض هم مث من. الان هر کی از زایمان طبیعی میگه من دردم می گیره

خدایا خیلی خسته ام 😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من طبیعی زایمان کردم درد که معلومه داره 😊 اما به تدریج میزان درد زیاد میشه، اینطوری نیس که از ...

خوش به حالت که راضی لز زایمانت‌ من با اینکه دکترمم فوق متخصص بود داغون شدم ولی😔😔

هر کی یه جوره مثلا جاری من خیلی اذیت شد و دچار درد لگن شد بعد از زایمانش.

من خودم سزارین کردم اما ایندفعه میخوام تو بارداری پیاده روی کنم تا بدنم آماده زایمان طبیعی بشه. خیلی دوست دارم لگنم باز بشه و راحت زایمان طبیعی کنم. از الان هم پیاده روی رو شروع کردم.

آیا خداوند کافی نیست برای بنده اش؟

من طبیعی زایمان کردم .ساعت ۱۲ و نیم شب کیسه ابم سوراخ شد ۲ رسیدم بیمارستان ‌..۱ ظهر بچم ب دنیا اومد ‌خیلی درد کشیدم چون بچه هم ب خشکی افتاد و خیلی طولانی شد ولی اخراش که دیگه خیلی شدید بود و جونم داشت بالا میومد اپیدورال خواستم و انجان دادن برام ‌.خیلی هم خوب بود .

هرچند خیلی درد کشیدم اما ارزششو داره .دردش جوریه که انگار دارن جونتو میگیرن ولی لامصب لذت بخشه و شیرینه .من که راضی بودم چون هرچیه واسه چند ساعته اما سزارین بعدش مکافاته ‌.من که خواهرم سزارین کرده بود وقتی منو میدید خودم پامیشم و میشینم و راحتم کلی حسرت میخورد بنده خدا   

وای چ بدددد ..من ازاون لحظاه ای میترسم ک باتیغ واژن اگه تنگ باسه را پاره میکنن

اره میدونی از اون سختر چیه اینه که وقتی بچت به دنیا اومد بازم باید بخیه یش کنند برا من بخیه خوردن از اومدن بچه سختر بود

یه صلوات واسه دلم