2777
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 67 پست
ار تنبلی تخمدانه .شدید حاده بزور قرص پری میشم 

حتما قرص مصرف کن تا منظم نشی سخته خواهرمم کنارش کیست هم داشت ی دکتر طب سنتی رفتم اون کفت تنبلی باید وزنت کم بشه اگ بالاست حرکت کنه اندامت تا تنبلی تخمدان به کار بیتفن  دختر عموم بعد سیزده سال امسال اونو کفتم امسال باردار بود بچه ش تازه شنیدم بدنیا اومده ،😍

۳ساله ازدواج کردم نه ندارم تنبلی دارم .بهت درخاست دادم

اها منم تنبلی دارم الان دیگه شایع شده

ورزش بکن مخصوصا دراز نشست، سرخ کردنی کمتر بخور

اگه تبعت سرده چیزای گرم بخور تنبلی اکثرا از سردی میاد

قرص ویتاگنوس هم برای تنبلی و باردار شدن عالیه

من خودم میخورم از بلوغم تا دو ماه پیش اصلا منظم نبود پریودیم ولی دو ماهه ورزش میکنم و ویتاگنوس استفاده میکنم افتادم رو نظم کنارش کمتر هم سردیجات میخورم

راستی از الان برای بچه دار شدنت زوده ها فعلا به خوشی هات برس جوونی بکن

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص هم اعتیاد میاره سعی کتن کم بخوری 😘 انشاالله بهتر میشی

اره دوزشون رو کمتر کردم خودم که وابسته نشم

مرسی😘❤

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
نه اونحا چیزی نشنیدم ازش منتقطه پشت مدرسه لیلا قبلا زیاد خراب بود الان کامل پاکسازی شده اونحا نزدیک ...

مطقه کل اسلام ابادو گفتم .فقط اونجا ب قول خودت همه بیرونن لات زیاده .معتاد زیاده .اونجا فقط زن صیغه میکنن میارن اون خونه ها .خیلی کم پیش میاد ت ی خونه خانواده باشه 

همیشه بخند،خنده دشمناتو دستپاچه میکنه 
حتما قرص مصرف کن تا منظم نشی سخته خواهرمم کنارش کیست هم داشت ی دکتر طب سنتی رفتم اون کفت تنبلی باید ...

با قرصم حل نشد چند مدته .قرصم میخورم قرصم جواب نداد یک ماه پری شدم ۴روز اونم لک دیگه نشدم بعد تموم شدن قرصام 

اها منم تنبلی دارم الان دیگه شایع شده ورزش بکن مخصوصا دراز نشست، سرخ کردنی کمتر بخور اگه تبعت سرده ...

دکتر برام موتا داد ‌متفورمین داد .اوومید داد بام درست نشد

دکتر برام موتا داد ‌متفورمین داد .اوومید داد بام درست نشد

این ویتاگنوس گیاهیه بدون نسخه پزشک هم میشه استفادش کرد

از یه هفته قبل پریود تا اتمام پریودی باید بخوری

چون منظم نیستی حساب کن ببین اگه منظم ماهی یه بار پریود میشدی ماه بعد کدوم روز میشی طبق همون تاریخ یه هفته قبل شروع کن تا اتمام پریودیت بعد پریود هم میتونی ادامه بدی تا روز تخمک گذاریت که معمولا ۱۴ ام دوره هست اونوقت سطح استروژن و پروژسترونت بالا میره و تخمک هات بالغ میشن 

یه ماه بخور ببین تاثیرش اگه خوب بود ادامه بده